Insändare

”Vi behöver ett uppror”

Vi behöver ett uppror för att ta kontroll över de makthavare som styr utformningen av vem eller vilka som ska få vara fullvärdiga människor och medborgare i världen. Det skriver Krister Lind i en insändare.

publicerad 5 mars 2021

20/2 hade Nya Dagbladet en artikel om detta: ”Att på artificiell väg dämpa solens strålning genom att släppa ut partiklar i atmosfären har på senare tid lyfts fram som ett alternativ för att ”kontrollera” jordens temperatur och motverka påstådda klimatförändringar. Noterbart är att Svenska rymdaktiebolaget SSC godkänt testflygningen som planeras genomföras i juni. Om experimentet bedöms som lyckat så kommer fler testflygningar genomföras under 2021 eller 2022.

Organisationer som Greenpeace och Naturskyddsföreningen misstänker nämligen att experimentet kan leda till att man börjar använda solenergiteknologi för att ”kyla ner” jorden – något organisationerna menar är mycket farligt, kan skada ozonlagret och förstöra naturens ekosystem, skriver The Guardian.

Frank Keutsch leder forskargruppen och hävdar att experimenten måste tillåtas för att vi bättre ska förstå hur tekniken fungerar och vilka effekter den kan ha.

– Riskerna av att inte forska på det här överväger riskerna av att genomföra forskningen. Jag är väldigt orolig för den värld vi är på väg mot. För mig är det en anledning att forska på hantering av solstrålning, hävdar han och förklarar vidare att man måste testa ”alla alternativ” för att få bukt med klimatförändringarna.

Just det. Vad är det för värld vi är på väg mot? Finns det andra syften som döljs bakom det så kallade syftet att motverka påstådda klimatförändringar? Den som är intresserad av samhällsutvecklingen och utvecklingen i världen vet att det finns klaner (brödraskap) av människor som vill skaffa sig allt mer makt över människor och jordens resurser. Planen är klar och den är i full gång med att genomföras. De som styr det hela vet att det är bråttom.

Vår planet (Tellus) tar ständigt emot kosmiska energier. Dessa energier växlar och förändras under olika tidsintervaller (tidsperioder). Den tidsperiod, med de energier som nu verkar, innebär för människan en unik möjlighet att höja medvetenheten till högre ideal. Därmed kan vi ta oss ut ur den lägre känslomässiga fångenskap som klanerna håller oss fast i. De som styr planen, mot ett allt mer totalitärt styre, vet hur de kosmiska energierna fungerar och de är livrädda för att mänskligheten ska vakna upp och inse den manipulation som de utsätts för.

Kosmiska energier är grunden för all aktivitet. Solen är den transformator som sänder energier till oss här på moder jord. Solens strålning kan attraheras av olika föremål som gör att strålningen bryts från sin räta linje och tar en annan väg. Genom att på artificiell väg dämpa solens strålning är ett försök att blockera dessa speciella energier och därmed försvåra mänsklighetens fortsatta uppvaknande. Ett uppvaknande som vi idag kan skåda då människor världen över protesterar mot idiotin som förstör livet för mångfalden av växter, djur, människor, samhällen och länder.

Idiotin stannar inte vid att försöka dämpa solens strålning genom artificiell väg. Ann Wright tidigare anställd på utrikesdepartementet i USA ägnar sig numera åt fredsrörelsen. Hon är specialist på drönare som transporterar bomber, missiler som släpps långa sträckor från en central många mil därifrån. I sina protester mot denna idioti greps hon av polismyndigheten.

De idiotiska angreppen på människor slutar inte där. Redan i dag finns det underlag till autonoma vapen som exempelvis drönare, mördarrobotar etcetera. Drönare som släpper bomber och missiler fordrar en människas identifiering av målet och en knapptryckning. Autonoma vapen är förprogrammerade av människan för att vapnet själv ska kunna avgöra vem eller vad som ska förintas.

Fler länder forskar fram autonoma vapen vilket förmodligen bidrar till en mer orolig och oförutsägbar framtid. Ett effektivt sätt som de makthungriga klanerna använder sig av för att skapa rädsla hos människor. När rädslan är stor nog utger de sig för att komma med lösningar som skapar falsk trygghet hos befolkningen. Ett effektivt sätt att vinna förtroende för att kunna fortsätta styra sin makt över människor och jordens resurser.

Det behövs ett uppror för att ta kontroll över de makthavare som styr utformningen av vem eller vilka som ska få vara fullvärdiga människor och medborgare i världen. Denna resa startar och har startat genom att allt fler vaknar upp inför den idioti som befolkningen världen över utsätts för. Utifrån frihetens grund kan vi genom tal, skrift, handling etcetera sprida denna grund. När vi blir tillräckligt många som släpper rädslan och vågar talar ut, samt slutar göda människor, politiker, politiska partier, andra auktoriteter som ingår i eller stödjer klanernas hemliga sällskap, kan vi skapa förändring i det rådande systemets livsinnehåll.

 

Krister Lind
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.