Insändare

”EU-byråkraternas skuldpaket en förrädisk plan för ny invandringsvåg”

EU-byråkraternas planer på sitt gigantiska lånepaket efter virusepidemin på 750 miljarder euro kommer inte bara skuldsätta kommande generationer än djupare, utan används även som slagträ för att försöka tvinga på Visegradländerna en ny migrationsvåg som dessa hittills stått pall emot. Det skriver Josef Csiba i en insändare.

publicerad 9 november 2020
EU-parlamentet.

EU:s byråkrater i Bryssel har för nuvarande långt framskridna planer på att skuldsätta medlemsländernas framtida generationer årtionden framöver, genom att introducera ett så kallat återhämtningspaket efter virusepidemin på 750 miljarder euro. Det finns dock redan idag välgrundade misstankar om att betydande summor – minst sextio procent av den enorma penningmängden – ska användas för att finansiera den ständigt ökande och okontrollerade massinvandringen.

Lånet är visserligen inte godkänt av alla EU:s medlemsländer än, men EU har redan använt 36 miljarder, eller cirka fem procent av hela summan för att underlätta migrationen till EU från exempelvis Nigeria, Burkina Faso och andra afrikanska länder med mestadels muslimsk befolkning.  Detta för att enligt EU kommissionären Ylva Johanssons egna ord, förbättra hälsan för befolkningen i dessa länder för att de ska komma till Europa friska och arbetsföra. Hon meddelande även i sitt tal i EU-parlamentet den 27 oktober att EU:s migrationspolitik inte handlar om att anpassa migranter till Europa utan att anpassa Europa till migranter. Bland annat menade hon att EU ska satsa pengar på att förbättra villkoren för att muslimska kvinnor ska kunna föda fler barn i Europa.

Samtidigt var det samma Ylva Johansson som inte så länge sedan kritiserade Ungerns regering för att regeringen planerade att ge mer ekonomiskt stöd till ungerska kvinnor för att föda egna barn i stället för att importera dem från Afrika.


Annonser:


Ylva Johansson gjorde nyligen även ett besök på Kanarieöarna, där tusentals afrikanska migranter är inkvarterade i flertalet lyxhotell. Orsaken till besöket var naturligtvis att det dagligen anländer hundratals nya migranter från Afrika för vilka inte längre finns plats i femstjärniga hotell och därför måste förflyttas så snart som möjligt till andra europeiska länder, bland annat till Sverige.

I Serbien, Italien, Grekland och Turkiet finns miljoner av migranter som bara väntar på den stora dagen, då EU:s finansieringsplan blir godkänd och en ny ”guldålder” ska ta början dem. Men som tur är finns det fortfarande vissa hinder.

EU-parlamentet har 18 oktober fattat ett beslut om att medlemsländerna som ska ta del av lånen måste uppfylla vissa av EU:s bestämda krav, bland annat uppfylla villkoren om massinvandring – eller, med andra ord, acceptera EU:s villkor om en ”rättvis fördelning” av migranter, vilket naturligtvis inte faller i smaken framförallt hos de så kallade Visegradsländerna.

Hur problemet ska lösas är det ingen som vet idag. En sak är däremot säker. Dessa länder kommer aldrig att förvandlas till något slags ”paradis” för muslimska immigranter likt det som synnerligen har skett i Sverige under senaste årtionden.

Ungern är ett av de sju länder vilka öppet har protesterat mot EU:s planer på fortsatt massinvandring. Enligt alla opinionssiffror finns även i Sverige ett massivt motstånd mot regeringens invandrarpolitik.

 

Ändå fortsätter den rödgröna regeringen att importera hundratals invandrare från muslimska och afrikanska länder i hopp om att med deras hjälp ska kunna säkra ett fortsatt regeringsinnehav efter kommande val, utan minsta tanke på konsekvenserna vad den huvudlösa jakten på röstboskap kan föra med sig.

I svensk massmedia framställs Ungerns folkvalda ledare Viktor Orban som en diktator, motståndare till massinvandring och en politiker som inte vill anpassa sig till EU:s oklara bestämmelser gällande massinvandring, framförallt från afrikanska och muslimska länder.

Sanningen är att Viktor Orban och hans party “Fidesz” i demokratiskt val för tredje gången i rad med överväldigad majoritet har röstats farm av det ungerska folket, och för nuvarande innehar en egen majoritet i det ungerska parlamentet.

Det märkliga är att Ungern kritiseras av ett land som Sverige, vars statsminister varken är folkvald eller innehar något folkligt stöd och endast får sitta kvar vid makten tack vare uppbackning från ett utpräglat borgerligt parti, vars partiledare har totalt grundlurat sina väljare genom att strax efter valet 2018 rösta fram en socialistisk statsminister.

Ungern eller de ungerska politiker vilka styr landet idag är varken motståndare till en organiserad asylinvandring, eller ett land där folket skulle sträva efter en diktatorisk regering, hur gärna än journalisterna på den statsägda SVT eller den spiondömda miljardären och vänsteraktivisten Jan Guillou på den konkursmässiga skvallertidningen Aftonbladet vill framställa det annorlunda.

Myndigheterna i Ungern har bara under de senaste åren beviljat över sjuttiotusen uppehållstillstånd, mestadels till sökande från Turkiet, Kina och Ukraina, men även till asylbehövande, vilka med all säkerhet skulle ha blivit avvisade från Sverige av de vanligtvis slöjbeklädda utredarna på statens invandrarverk.

Den ända rätta och framkomliga vägen för att förhindra EU:s förrädiska planer på en fortsatt massinvandring, avvärja terrorattackerna i Europas huvudstäder och islamiseringen av Europa är att följa Ungerns och Polens exempel, samt att omedelbart sätta stoppa på all illegala invandring och förhindra EU för att skuldsätta hela den framtida generationen årtionden framöver i syfte att etablera och få till stånd en ny ”guldålder” för immigranter.

 

Josef Csiba
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.