Inrikesministern rasar mot frihetsmanifestationen

Coronarepressionen

publicerad 8 mars 2021
- av Isac Boman
Inrikesministern Mikael Damberg på den ultraglobalistiska tankesmedjan World Economic Forum.

Den socialdemokratiska regimen rasar mot lördagens manifestation för att återinföra grundläggande friheter i Sverige. Inrikesministern Mikael Damberg beskriver den som ”totalt respektlös”.

Det är totalt respektlöst att samlas på det sättet när Sverige kan vara på väg in i en tredje våg, dundrar Socialdemokraternas inrikesminister Mikael Damberg i Rapport och instämmer i Länsstyrelsens hot att döma Tusenmannamarschens initiativtagare till 20 000 kronor i vite enligt den så kallade pandemilagen.

Det är rimligt, om man bryter regler ska det få konsekvenser, menar Damberg.


Annonser:


Även Socialdemokraternas samarbetspartner Annie Lööf (c) säger i ett utspel att hon nu vill se strängare repressionsåtgärder i Sverige. Bland annat vill hon att butiker och varuhus stängs ner helt och efterlyser samma recept för restauranger och gym. Även hon talar nu om den förödande så kallade tredje vågen som enligt mainstreammedias senaste propagandakampanj beskrivs som mycket farlig.

Vi ser att vi är inne i en tredje våg och för att den inte ska utvecklas till en tsunami som blir helt okontrollerbar så måste man ta till tuffa åtgärder tidigt, säger hon i skattefinansierade Agenda.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.