Kritiserade coronavaccineringen

Så många svenskar har dött efter Pfizers vaccin

publicerad 12 april 2021

Under de senaste veckorna har det varit mycket tal om Astra Zenecas covidvaccin. Officiella rapporter visar dock att det är Pfizers mRNA-variant Comirnaty som har överlägset flest misstänka dödsfall i Sverige så här långt och statistiken pekar även på en betydligt högre dödlighet proportionerligt.

I den pågående debatten om covidvaccinernas farliga biverkningar har det under senare tid framförallt förts en diskussion om Astra Zenecas vaccin och relaterade dödsfall. I flera länder pausades Astra Zenecas vaccin på grund av en tydlig koppling mellan vaccinet och blodproppar som har lett till flera dödsfall.
Trots denna tydliga koppling valde Sverige att efter en kort tids paus fortsätta med Astra Zenecas vaccin, något som Nya Dagbladet rapporterade om. I Sverige har 298 000 blivit vaccinerade med Astra Zenecas vaccin och totalt finns det  14 832 inkomna rapporter kring misstänka biverkningar. Av dessa är 484 handlagda och bland dem finns det sju misstänka dödsfall i skrivande stund, enligt Läkemedelsverket.

Däremot så…


 


Liknande artiklar: