Låna pengar med direkt utbetalning

publicerad 14 maj 2021
direkt utbetalning

Många långivare erbjuder dig pengar direkt på kontot. Vissa ger dig till och med möjligheten att få lånet utbetalat inom några minuter efter att du fyllt i din ansökan. Snabblån ska du se som en nödlösning i krissituationer. Men när du verkligen behöver ett lån snabbt och kan betala tillbaka inom kort är de här låneformerna verkligen otroligt praktiska.

Pengar direkt på kontot
Snabblån med direkt utbetalning blir allt vanligare. Du kan välja mellan ett flertal långivare och varierande villkor. Något du som funderar på snabblån bör vara medveten om är att räntorna är höga. Detta är endast ett problem om du lånar över längre tid. Men ett snabblån betalar du kanske tillbaka redan inkommande lönedag. Du bör veta på förhand när du kan betala tillbaka lånet.

Så länge ovanstående frågor är under kontroll, är det här ett fungerande sätt att lösa små ekonomiska kriser. Utbetalningen kan ske när som helst på dygnet, också under helgdagar. Ett snabblån är alltså en nödlösning men inte nödvändigtvis en dålig sådan. När kontot är tomt och du får oväntade men nödvändiga utgifter några dagar innan löning så behöver du ett sätt att få pengar snabbt.

Långivare snabblån
När du har bestämt dig för att ansöka om ett snabblån eller sms-lån har du många långivare att välja mellan. Om du går via en lånförmedlare kan du skicka in ansökan till flera kreditgivare på en gång. Då får du också möjlighet att jämföra de erbjudanden du får på ett lätt överskådligt sätt. Sökfunktioner låter dig välja ramarna för lånet.

Många snabblån omges av varningar för den höga räntan. Även om det här är en varning du ska ta på allvar, så behöver du inte låta räkneexemplen avskräcka dig. När du får läsa att den maximala effektiva räntan är långt över tusen procent så ser det inte förmånligt ut. Men räntan som hinner komma till på några dagar är minimal.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


142 370 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.