Debatt

”Stoppa medicinsk apartheid!”

Frihetsmarschen 30 oktober

Folket måste resa sig för att stoppa framväxten av det totalitära systemet med vaccinpass. Det skriver frihetsaktivisten Max Winter inför "Frihetsmarschen" i Stockholm den 30 oktober.

publicerad 14 oktober 2021
Max Winter tv. Bilder från frihetsrörelsens nationaldagsdemonstration den 6 juni th.
[wordpay_hide_paywall]

Idag befinner sig mänskligheten i ett kritiskt läge, som så många gånger tidigare. Men kanske denna gång kanske ett mer riskabelt läge än någonsin tidigare? Det finns något på allas läppar världen över som separerar och skapar splittring. Något som är baserat på rädsla.

Vi ser en tydlig splittring mellan dessa grupper växa fram. Den ena gruppen är för att ge äldre, barn och andra friska människor i samhället en experimentell spruta. En spruta som ingen kan svara på vad den har för långtidseffekter. Den andra gruppen är mer tveksamma, tvivlande och avvaktar.

Den tredje gruppen är helt emot att låta sina kroppar vara delaktiga i detta experiment. Dessa människor, som har vetskap om sin egen suveränitet och sina rättigheter, kommer aldrig att tillåta sig ta denna spruta oavsett påtryckningarna från samhället i framtiden. Dessa står stadigt i sitt eget beslut.


Annonser:


Vad som får dessa grupper att separeras från varandra är övertygelsen om att denna experimentella spruta skulle vara något bra för oss, både kollektivt och individuellt. Men det finns också de som bara vill bara kunna resa och göra det enkelt för sig i denna tid av byråkrati och komplexitet.

Detta är inte vägen vi vill gå och det är upp till oss att säga nej.

Håller man inte med i den rådande åsiktskorridoren och dess narrativ, så blir man beskylld för att vara en ”konspirationsteoretiker” eller att man inte tar ansvar för andras hälsa. Enligt dessa riskerar man andras liv bara genom sin blotta existens. Hur hamnade vi här kan man fråga sig?

Tyvärr ser vi denna diskriminering breda ut sig i stor utsträckning. Den trycks på av myndigheter, massmedia och är redan vanligt förekommande på skolor, i lunchrummet och på arbetsplatser. Sitter du på tåget, bussen eller befinner dig i omklädningsrummet på gymmet så får du höra ett och annat.

Även på många andra platser där vi människor har rätten att kunna röra oss fritt, samt att skyddas av yttrandefriheten i rätten till vår egen åsikt i frågor som berör vår kroppsliga integritet, påverkas vi. Grupptrycket i samhället ökar med dessa inskränkningar i vår frihet.

Vi behöver nu komma samman i denna fråga och belysa den riktning som korrupta beslutsfattare världen över tar för mänskligheten.

Folket behöver resa sig världen över och det är dags att vi stoppar medicinskt apartheid nu!

De som inte lär från historien är dömda att upprepa den”.

Delta i Frihetsmarschen för att belysa denna fråga den 30 Oktober. Tillsammans är vi som starkast!

 

Max Winter


Om skribenten

Max Winter är en ledande frihetsaktivist i Frihetsrörelsen som uppstod i kölvattnen av vårens demonstrationer för grundlagsskyddade fri- och rättigheter i Sverige.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.