“Ivermektin vinner i Indien”

Att döma av Indiens exempel finns ytterligare indicier på att ivermektin är ett mycket effektivt behandlingsmedel mot covid-19. Det skriver Justus R Hope om i en debattartikel som Nya Dagbladet låter återpublicera.

publicerad 30 augusti 2021
I delstaten Uttar Peresh i Indien, där Taj Mahal ligger, har man lyckats bra med ivermektin.
Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Nyheter om Indiens framgångar mot deltavarianten borde vara allmänt kända. Det är så tydligt när man tittar på graferna att ingen kan förneka det.

Wikipedia får inte publicera den senaste metaanalysen av ivermektin författad av Dr. Andrew Hill.

Dessutom är det inte tillåtet att säga något om www.ivmmeta.com som visar de 61 studier som omfattar 23 000 patienter och som påvisar upp till 96 procents minskning av dödsfall med (profylaktiskt) ivermektin.

Man kan se partiskheten i Wikipedia genom att gå på ”pratasidorna” för varje ämne och läsa om redaktörernas idoga försök att lägga till dessa fakta och stenvägran från de ”seniora” redaktörerna som har en agenda – och den agendan är inte lojalitet till din hälsa.

Det enkla sättet att läsa sidan ”prata” i något ämne på Wikipedia är att klicka på den övre vänstra ”prataknappen”. Vem som helst kan sedan granska redaktörernas diskussioner.

Blackout av alla samtal om hur ivermektin slog ut covid-19 i Indien. 

När jag diskuterade de betydande svårigheter som Indien hade i början av året med 414 000 fall per dag, och över 4 000 dödsfall per dag, och hur detta upphörde inom fem veckor efter tillförsel av ivermektin, får jag ofta frågan: ”Men varför nämns inte det i nyheterna”?

Ja, precis. Fråga dig själv varför Indiens framgång med ivermektin mot deltavarianten är en så välbevakad hemlighet av NIH och CDC (och svenska Läkemedelsverket)? För det andra, fråga dig själv varför inga stora medier rapporterade detta faktum, utan istället försöker vilseleda dig med falsk information genom att säga att dödsfallen i Indien är 10 gånger fler än officiella rapporter?

Kanske försöker NPR göra detta eftersom NPR i huvudsak är ett statligt språkrör. Den amerikanska regeringen är ”all-in” med vacciner precis som entusiasmen hos en katolsk kyrka från 1600-talet var ”all-in” med en geocentrisk modell av universum som bestred Galileo. Att hävda att Indiens siffror är felaktiga kan distrahera från ivermektinets överväldigande framgång.

Men i slutändan spelar sanningen roll. Den spelade roll 1616, och den spelar roll 2021.

Graferna och data från Johns Hopkins University CSSE-databas ljuger inte.

Tvärtom ger de en övertygande bild av en sanning som ingen kan bestrida, inte ens NIH, CDC, FDA eller WHO.

Den massiva minskningen av fall och dödsfall i Indien till nästan inga alls efter att man satt in ivermektin bevisar läkemedlets effektivitet. Detta är en sanning som NIH, CDC och FDA (och Läkemedelsverket) inte kan tillåta eftersom det skulle äventyra vaccinpolitiken.

De bryr sig inte om att ivermektin skulle kunna rädda fler liv med mycket mindre risk, mycket mindre kostnad, och att det skulle avsluta pandemin snabbt.

Men i slutändan spelar sanningen roll. Den spelade roll 1616, och den spelar roll 2021.

Låt oss titta på den vinröda färgade grafen i Uttar Pradesh. Låt mig först tacka Juan Chamie, en högt respekterad Cambridge-baserad dataanalytiker, som skapade denna graf från JHU CSSE-data. Uttar Pradesh är en delstat i Indien med 241 miljoner människor, USA:s befolkning är 331 miljoner. Därför kan Uttar Pradesh jämföras med USA, med två tredjedelar av vår befolkningsstorlek.

Dessa data visar hur ivermektin eliminerade diagnosticerade fall med covid-19 och dödsfall – som vi vet var deltavarianten – till nästan noll inom några veckor. En befolkning jämförbar med USA:s gick från cirka 35 000 fall och 350 dödsfall per dag till nästan noll inom veckor efter att man lagt till ivermektin för behandling.

Som jämförelse är USA det nedre diagrammet. Den 5 augusti, här i det goda gamla USA välsignat med de härliga vaccinerna, har vi 127 108 nya fall per dag och 574 nya dödsfall.

Låt oss titta på siffrorna från Uttar Pradesh den 5 augusti med två tredjedelar av befolkningen. Uttar Pradesh, med hjälp av ivermektin, hade totalt 26 nya fall och exakt tre dödsfall. USA utan ivermektin hade exakt 4889 gånger så många dagliga fall och 191 gånger så många dödsfall som Uttar Pradesh med ivermektin.

Det är inte ens nära. Det kan vara jämförbart med skillnaden mellan att resa med en bil kontra med häst och vagn.

Uttar Pradesh på ivermektin: Befolkning 240 miljoner [4,9 procent fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 26

Covid dagliga dödsfall: 3

Förenta staterna utan ivermektin: Befolkning 331 miljoner [50,5 procent fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 127,108

Covid dagliga dödsfall: 574

Låt oss titta på andra med ivermektin med hjälp av områden i Indien med siffror från 5 augusti 2021, sammanställda av JHU CSSE:

Delhi på ivermektin: Befolkning 31 miljoner (15 procent fullt vaccinerade)

Covid dagliga fall: 61

Covid dagliga dödsfall: 2

Uttarakhand på ivermektin: Befolkning 11,4 Miljoner (15 procent fullständigt vaccinerat)

Covid dagliga fall: 24

Covid dagliga dödsfall: 0

Låt oss nu titta på ett område i Indien som förkastade ivermektin.

Tamil Nadu meddelade att de skulle avvisa ivermektin och istället följa den tvivelaktiga USA-liknande vägledningen att använda Remdesivir. Med tanke på detta kan du förvänta dig att deras antal kommer närmare USA, med fler fall och fler dödsfall. Du skulle ha rätt. Tamil Nadu fortsatte att leda i Indiens covid-19-fall.

Tamil Nadu fortsätter att lida för sitt val att avvisa ivermektin. Som ett resultat fortsätter deltavarianten att härja sina medborgare medan den praktiskt taget utplånades i de ivermektinanvändande staterna. På samma sätt fortsätter både de vaccinerade och de ovaccinerade i USA, utan ivermektin, att sprida deltavarianten som en löpeld.

Tamil Nadu av ivermektin: Befolkning 78,8 miljoner (6,9 procent fullständigt vaccinerat)

Covid dagliga fall: 1 997

Covid dagliga dödsfall: 33

Sanningen kan vanligtvis hittas i klarsynthet. Ivermektin fungerar, och det fungerar mycket bra. Den Harvardutbildade virologen Dr. George Fareed och hans medarbetare, Dr Brian Tyson från Kaliforniens Imperial Valley, har räddat 99,9 procent av sina patienter med en covid-cocktail som inkluderar ivermektin. De har släppt versioner av sin nya bok publicerad i Desert Review som alla borde läsa.

Jag kunde prata om hur var och en av mina patienter som använde ivermektin återhämtade sig snabbt, om mitt senaste fall som kändes 90 procent bättre inom 48 timmar efter att ha tagit preparatet, men jag kommer inte att göra det. Jag kan skriva om hur Wikipedia censurerar mer än Pravda, om hur du alltid ska läsa avsnittet ”prata” i varje Wikipedia-artikel för att gå bakom kulisserna och förstå vad redaktörerna inte vill att du ska läsa, men jag kommer att avstå.

Jag skulle kunna skriva om VAERS och hur det är så mycket lättare att navigera genom att följa Open VAERS eller hur Wikipedia orättvist har porträtterat Dr. Peter McCullough, en av världens skarpaste och mest trovärdiga läkare. Men jag håller tillbaka.

Jag skulle kunna recitera historien om tidig öppenvårdsbehandling av Covid-19 med återanvända läkemedel, inklusive ivermektin, med alla detaljer, och exakt varför denna livräddande information har censurerats, men istället kommer jag att överlämna forskning av dessa ämnen till var och en av er läsare som individer.

För du vet redan vad som kommer att hända om du bara lutar dig tillbaka och sväljer vad media matar dig med. Du måste ifrågasätta vad regeringen säger och alltid göra din egna efterforskning.

Efter inkvisitionen av Galileo 1616 förbjöd påven alla böcker och brev som hävdade att solen var universums centrum istället för jorden.

På samma sätt har FDA och WHO (och Läkemedelsverket) idag förbjudit all användning av ivermektin för Covid utanför en klinisk prövning.

YouTube och Wikipedia anser båda att ivermektin mot covid är kätteri.

YouTube tillåter inte innehåll som sprider medicinsk felaktig information som motsäger lokala hälsomyndigheter eller Världshälsoorganisationens (WHO) medicinska information om covid-19 … Felaktig behandlingsinformation är: Påståenden om att ivermektin är en effektiv behandling mot covid-19.

Wikipedia definierar kätteri som:

Varje tro eller teori som är i stor avvikelse från etablerade övertygelser eller seder, särskilt de accepterade övertygelserna hos en kyrka eller religiös organisation. Termen används vanligtvis med hänvisning till kränkningar av viktiga religiösa läror, men används också om åsikter som starkt motsätter sig alla allmänt accepterade idéer. En kättare är en förespråkare för kätteri”.

Kättare håller inte med regeringen, eller deras hälsomyndighet, även om de har helt fel och även om deras politik skadar människor. I dag kallar vi det inte längre kätteri; Det är märkt som felaktig information.

Galileo befanns skyldig till kätteri och dömdes den 22 juni 1633 till formellt fängelsestraff, även om detta omvandlades till husarrest, under vilken han kom att förbli resten av sitt liv.

 

Justus R Hope, MD

Översättning: Lars Bern

Artikeln har tidigare publicerats på TheDesertReview.com

Justus R Hope är pseudonym för en läkare i USA som vill sprida information om bland annat cancer, covid-19 och mediciner som ivermektin. Han har skrivit fyra böcker i dessa ämnen.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!