Debatt

”Den fraktala demokratin är folkets röst”

Den fraktala demokratin utgår från det faktiska sättet som livet organiserar sig i naturen och är en nyckel till vår befrielse. Vi kommer att skapa vad den korrupta eliten alltid ville göra, men utan förpliktelser och med folket som ledare. Det skriver Mikael Cromsjö på NyD Debatt.

publicerad 30 april 2020

Det händer nu. Överallt jag ser ser jag nya intressanta initiativ inom alla livsområden. Oavsett om det är att skapa ekologiska byggnader, regenerativt jordbruk, naturlig biodling, holistisk medicin, eller samarbete med öppen information. Det är allt där och det ger mig stor glädje.

I tider med stor kamp, så tvingas människor ifrågasätta sina gamla vanor och antaganden. Vi kastar bort det som inte tjänar oss och vågar se nya lösningar. Långsamt vaknar vi upp och öppnar ögonen, tvättar bort sömnigheten som har legat som en dimma över våra tankarna så länge.

Den gamla världen faller sönder framför oss, men fortfarande håller sig många fast vid en avlägsen dröm om ett bra och enkelt liv och med vaga förhoppningar om god belöning. De flesta av oss har fortfarande inte brutit barriären utan har fastnat i det falska moderna kontrollsamhället, som arbetar med sitt sista redskap för att driva fram sin hopplösa plan för världsherravälde.

Jag förutspår en kommande konflikt mellan trosuppfattningar där det gamla möter det nya i en konfrontation huvud mot huvud.

Detta är nästa fas, och detta kommer att avgöra framtiden för kommande generationer. Nu måste vi ta upp utmaningen och göra en sak som världen har skrikit efter sedan människans födelse. Att förena alla män och kvinnor i en global allians för fred och frihet.

Detta är en snabbkurs i militär strategi, eftersom vi befinner oss i ett tankekrig som måste vinnas genom att överlista manipulatörerna i sitt eget spel. Vissa ser det, och många gör det inte. Huvudplanen är en plan av rök och speglar. Ge oss falska hopp, leda människor bort från varandra, och i falska läror.

Men vi behöver inte falla i deras fällor och vi behöver inte svara på deras falska rop. Vi behöver inte oroa oss för vad som är sant eller falskt i en värld av oändliga lögner och falska nyheter som bombarderar oss, inte bara från media utan också från infiltratörer som placeras i alla tänkbara positioner. Vi har en plan och med vägledning av högre makter kommer vi att lyckas.

Det här är min lektion i livet och den stora strategin. Först: Antag att alla människor du någonsin kommer att se är en infiltratör med det enda syftet att leda dig vilse. Det här gäller alla människor, utan undantag. För det andra: Agera som om varje person du träffar är din vän och gå med dem i en gemensamt kamp för världsfred och harmoni. Detta kommer omedelbart att ta bort effekten av den onda dialektiska taktiken att dela och söndra och ta bort deras största vapen i ett ögonblick.

Men lyssna noga. Vi kommer aldrig att falla för tricket att följa någon. Vare sig det är regeringen och politiker eller karismatiska individer och icke-statliga organisationer, eftersom detta är det gamla sättet. Vi ska gå med i deras sak så länge de låter bra på ytan, men vi ska inte acceptera deras färdplaner, vilka i verkligheten kommer att leda oss tillbaka dit vi började, om inte genom design, utav mörka komplotter av korruption och utpressning.

Detta är vad vi kommer att göra: Vi kommer att organisera oss var vi än är och vad vi än gör. Organisera oss på ett naturligt sätt som skapar ett nätverk av nätverk utanför någon gammal organisationsstruktur. Vi kommer att koppla ihop, oss – folket, och skapa en enighet som kommer att överbrygga allt och sammankoppla alla. Denna heliga union kommer att öppna upp även den mörkaste komplott och förvandla den till ett redskap för vår befrielse.

Vi kommer att gå tillsammans i ett fraktalt organisationssystem. Det enda sättet som livet faktiskt organiserar sig i naturen. Inte från toppen av pyramiden och ner, utan snarare från rötter och uppåt. Börjar med att skapa en liten cirkel av 6 människor var som sedan ansluter 6 cirklar till ett kluster, vi ansluter 6 kluster till ett superkluster. Och så fortsätter historien tills jorden är i linje och vi kan med en gemensam röst ta över alla strukturer som vi är en del av och använda dem för att skapa våra drömmar.

Vi kommer att använda fiendens kraft mot sig själva och låtsas att vi inte ser deras lögner. Använda deras falska löften för att främja vår egen agenda, att använda deras resurser, och rekrytera deras medlemmar för vårt eget syfte. Planen är inställd och klockan tickar. Den gudomliga planen har en viss tid. Den 22 februari, år 2022 vi kommer att delta i ett episk firande av livet. Den dagen kommer vi att gå tillsammans ut på gatorna över hela världen och vi kommer att presentera den globala fraktala demokratin.

Detta kommer att skapa vad eliten alltid ville göra, men utan förpliktelser. Deras plan är vår plan, men med folket som ledare, vi kommer att skapa full öppenhet i all statlig verksamhet och vara den nya globala beslutsfattaren som kommer att ta oss in i framtiden.

Så stig upp och lyssna på ditt hjärta. Du är början på detta. Du är fröet som kommer att ge kraft till tillväxten i vår rörelse. Det här är mitt rop till dig. Alla män och kvinnor i ålder. Din tid har kommit och du vet vad du ska göra. Hitta din cirkel och dela din dröm. Förbered dig på dagen som kommer. Och den dagen kommer du att veta vad du ska göra. Detta är chansen som bara kommer en gång under en livstid. Nu är det upp till dig.

 

Mikael Cromsjö


Om skribenten:

Mikael Cromsjö är grundare av vaken.se. Idag är han främst aktiv med The Shambala Center i södra Portugal som arbetar med att främja personlig och samhällelig utveckling genom bland annat medvetenhetsträning, empatisk kommunikation och konsultation inom IT och organisationsteknik. Han arbetar också aktivt med fraktal organisering som koncept, vilket går att bekanta sig med på fractalcircles.org.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.