“Amerikansk hälsokorruption drabbar inte bara USA”

Anthony Fauci har tillsammans med bland andra Bill Gates bidragit stort till den korruption som idag finns inom amerikansk hälsovård, där läkemedelsverken styr med pengar i sikte. Även Sverige påverkas av den maffialiknande kulturen inom läkemedelsindustrin, skriver Hans Sternlycke.

publicerad 23 april 2023
Anthony Fauci och Bill Gates vid National Institutes of Health under 2018.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Robert Kennedys far och farbror mördades, men det var inte ensammas verk utan fler inblandade, säger han. På grund av det och Kennedys angrepp på vaccinindustrin har han stämplats som konspirationsteoretiker, uteslutits från att hålla föredrag och stoppats på nätet och i media. Detta trots eller kanske tack vare att han varit en mycket framgångsrik jurist som vunnit många stora miljö- och människorättsmål.

Den bok han gav ut 2021 har sålts i miljonupplaga: Den verklige Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa. 540 tätskrivna sidor och 74 sidor noter i ännu mindre stil.

Fauci, nu 82 år, har arbetat som läkare vid National Institute of Health (NIH) i mer än 50 år och varit chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAD) sedan 1984 fram till förra året, samt även presidentrådgivare. Han har använt sin position till att berika sig med aktievinster och royalties för sina patent och genom att korrumpera amerikansk hälsovård. Läkemedelsindustrin har kunnat lansera sina preparat med forskningsfusk och uteblivna säkerhetsstudier. NIAD har genom uppdragsforskning fått in anslag som delats vidare till forskare och gjort dem beroende. Han har hjälpt till med marknadsföring genom sitt förtroendeingivande sätt som Amerikas doktor men också med att ingjuta skräck hos allmänheten samt göra vetenskap genom pressmeddelanden med lögner och så bundit upp media.

Inga forskare har vågat protestera med risk att mista sina arbeten, och inga media med risk för att mista medicinindustrins annonser, som står för en oproportionerlig del av volymen. Han har legat bakom flera skandaler men aldrig fällts, därför att institutionerna inte velat riskera sina anslag. Oppositionella har drabbats av utfrysning och avsked.

Faucis inriktning har varit vacciner, inte allergier och autism, som ingår i NIAD:s uppdrag, och som fått en explosiv utveckling på grund av vacciner och miljögifter. Inte heller av att stärka immunförsvaret, som de försvagat. Det var vacciner som gav vinster och NIAD en ny roll när infektionssjukdomarna klingat av med bättre hygien och välstånd långt dessförinnan och inte av dem som läkemedelsindustrin påstod och därför genomdrev massvaccination av barn.

Anthony Fauci och Bill Gates förenade sig i samarbete om vacciner 2007. Gates är ännu mer skrämmande än Fauci. Genom sina stiftelser har han kunnat köpa WHO, Unicef och hälsoorganisationerna i USA och därmed tillsätta sitt folk. Vinsten har varit mångfalt större än forskningsbidraget. Gates kallar sin modell för filantropkapitalism. Pandemilarmen för fågelinfluensa, svininfluensa, zika och dengue avlöste varandra för att behandlas med deras vacciner utan att de var effektiva och utbrotten inte så stora och farliga som det påstods.

WHO har vägrat bidrag till fattiga länder för hälsoarbete om de inte ställde upp på vaccinering. En stor del av dem har gått åt för att betala fullpris för vaccinerna, och man fick ta emot vacciner som stoppats i Väst på grund av för stora biverkningar. Länderna har tvingats ställa upp för experiment på människor. Många barn har dött av bägges utlokaliserade experiment.

Gates har ordnat flera krigsspel om hur vacciner, nedstängning och masker skulle rädda från miljoners död (utan vetenskapligt stöd) och hur man skall kunna stoppa kritik från vaccinskeptiker med skambeläggande och straff (väldigt likt vad som sedan hände vid corona-epidemin) och med skräck få acceptans för okonstitutionellt militärkapitalistiskt maktövertagande.

Vid Hiv-aidsepidemin lanserade Fauci ett antivirusmedel, AZT, under namn av Retrovir, som stoppats för cancerbehandling på grund av sina biverkningar, men som han nu tagit över patentet på. Virusmängderna gick ner, men patienterna dog snabbt med aidsliknande symptom. Det var billigt att tillverka men såldes extremt dyrt. Receptfria läkemedel med bättre verkan blockerades för att bereda vägen. Hiv var troligen en labb-produkt som slunkit ut, liksom coronaviruset som var föremål för trolig biovapenforskning i Wuhan i Kina med pengar från Fauci och med stöd från CIA, i strid mot det amerikanska forskningsförbudet.

Tidig insats av välbeprövade malariamedlet hydroxiklorokin och parasitmedlet ivermektin med små biverkningar minskade covid-sjukligheten, men de var billiga med utgångna patent. För att de inte skulle konkurrera med vacciner och Faucis eget tämligen verkningslösa Remdesivir måste de farligförklaras. Läkemedelsindustrin ledd av Bill Gates tjänade enormt på vaccinerna med forskning som finansierats med statliga medel men såldes med nödgodkännande utan nödvändiga test och även befriat från allt ansvar för biverkningar.

USA har världens dyraste sjukvård som kostar dubbelt upp av BNP mot Sveriges nio procent. Men också Sverige drabbas av Big Pharmas maffiakultur i USA, med köp av deras dyra mediciner och felaktiga inriktning av sjukvården. Också i Sverige är läkemedelsbolagen inkorporerade med sjukvård och forskning, om än inte i lika hög grad. Läkemedelsverket är till största delen finansierat av industrin. Med en statlig insats för oberoende utvärdering av sjukvårdsinsatser, större satsning på friskvård och mindre på piller skulle sjukvårdskostnaderna troligen kunna minska.

 

Hans Sternlycke

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!