Jeffrey Epstein-fallet

Vittnen: Paret Clinton var återkommande gäster på Epsteins ranch

Enligt pedofilen Jeffrey Epsteins fastighetschef var Bill och Hillary Clinton frekventa gäster på Epsteins ranch i New Mexiko. Efter att de lämnade Vita huset ska de ha besökt ranchen nästan årligen.

Familjen Clinton ska ha besökt den ökände judiske sexualförbrytarens egendom på 4000 hektar ofta, men aldrig sovit i huvudbyggnaden. Istället ska de ha placerats i en speciell by med Cowboy-tema som skapats av Epstein, omkring 1,5 kilometer söder om hans egen lyxvilla.
Fastighetschefen menar att Bill Clinton var Epsteins närmaste ”kändisvän” och att de hade en mycket nära relation. Cowboy-byn där Clintons fick bo låg precis vid Epsteins privata flygfält där han landade med sitt ökända ”Lolita Express” som frekvent ska ha använts för att transportera dit unga kvinnor och flickor.

När Daily Mail kontaktar Bill Clintons pressavdelning blir man hänvisade till ett gammalt uttalande där den tidigare presidenten förnekar att han någonsin besökt något av Epsteins hus, bortsett från ett besök i dennes hem i New York.

En journalist som besökt ranchen menar dock att fastighetschefen inte kunde sluta skryta om familjen Clintons många besök och ge detaljerade beskrivningar om dessa.

Enligt New York Times ska ranchen bland annat ha tänkt att användas för Epsteins ”avelsprogram” där han genom att göra ett 20-tal kvinnor gravida åt gången skulle förbättra människosläktet med sina gener.

 


Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!