Mötet mellan Nordkorea och USA

USA och Nordkorea överens om kärnvapennedrustning

Kim Jong-un och Donald Trump under det historiska mötet i Singapore

Det avtal som Kim Jong-un och Donald Trump skrev under vid deras möte innebär att båda parter ska arbeta för en “total kärnvapennedrustning”.

Under tisdagsmorgonen svensk tid träffades USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-un för ett historiskt möte i Singapore.

Mötet mellan ledarna avslutades med att de båda skrev under ett “omfattande” avtal.

Enligt texten från dokumentet som de båda ledarna skrev under ska USA och Nordkorea arbeta för en “total kärnvapennedrustning” på Koreahalvön. Detta skulle innebära att USA och president Trump kan få igenom sitt främsta mål – att göra Nordkorea kärnvapenfritt.

Liknande artiklar

Trump: Federal Reserve är det största hotet mot mi... USA:s president Donald Trump har utnämnt USA:s centralbank, The Federal Reserve, som sitt största hot. Enligt Trump hota...
Trump: Mattis kanske kommer sluta som försvarsmini... USA:s president Donald Trump anklagar James Mattis för att vara demokrat och säger att det är möjligt att Mattis slutar ...
Konspirationen mot Trump: Angreppen på den begynna... När valresultatet stod klart sent på natten den 8 november 2016, insåg ett antal tjänstemän inom FBI och amerikanska jus...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!