Här kollapsar Hillary Clinton

publicerad 11 september 2016
https://www.youtube.com/watch?v=TnbDZXoA78k

Hillary Clinton tvingades plötsligt lämna ceremonin på årsdagen av 11 september-attentaten. På väg till från ceremonin kollapsar presidentkandidaten och tvingas bäras in i en bil. Nu har Clintonkampanjen gått ut med att hon drabbats av lunginflammation.

Under den senaste tiden har det rapporterats om att Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton led av hjärnskador efter den kraftiga hjärnskakning och blodpropp som hon ådrog sig 2012.

Nu rapporterar flera amerikanska medier om hur Hillary Clinton tvingades lämna 11 september-ceremonin i förtid.

En privatperson lyckades filma när en till synes klart groggy och för några sekunder avsvimmad Clinton behövde hjälp av sina livvakter för att kliva in i en väntande bil.

Hillary Clintons kampanjstab säger i ett uttalande att hon drabbades av värmeslag och att hon i fredags diagnostiserades med lunginflammation, rapporterar New York Daily News.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.