Transman våldtog på ”transinkluderande” toalett

HBTQ-lobbyn

publicerad 20 januari 2022
- av Isac Boman

Virginias nytillträdde republikanske guvernör Glenn Youngkin har beordrat en omfattande utredning av skolsystemet i Loudoun County. Detta efter att flera flickor våldtagits av en ung självidentifierad så kallad ”ickebinär” man – bland annat på skolans könsneutrala toalett.

– Ett av skälen till att Virginiaborna är så trötta på regeringen är bristen på transparens – och det finns ett stort problem här. De offentliga skolorna i Loudoun County valde att dölja sexuella övergrepp på skolans område för politisk vinnings skull – någonting som ledde till ytterligare ett övergrepp mot en ung flicka, konstaterar delstatens justitieminister Jason Miyares.

National File rapporterar att en 15-årig biologisk man som brukar gå klädd i kjol och identifierar sig som ”gender fluid” – det vill säga att hans könsidentitet påstås variera över tid – har våldtagit minst två flickor på skolans område. En av våldtäkterna skedde på skolans ”transinkluderande” toaletter – där alltså även biologiska pojkar som identifierar sig som flickor är välkomna.

Tidningen skriver vidare att när den första våldtäkten uppdagades valde ansvariga tjänstemän att försöka mörklägga händelsen och rapporterade den inte heller på ett korrekt sätt genom de officiella kanalerna – något som strider mot delstatens lagstiftning.

Det ena offrets pappa har också berättat att han arresterades och sedan dömdes för två smärre förseelser när han försökte få skolan att agera mot våldtäkten på sin dotter – samtidigt som våldtäktsmannen kunde byta skola och återigen begå sexuella övergrepp.

Det rapporteras även om att ett tredje offer ska ha utsatts av våldtäktsmannen och denne ska enligt tidningen ha dömts till att genomgå ett särskilt behandlingsprogram under de kommande tre åren för två fall av av ”sodomi genom tvång” – alltså att en person tvingas till analt sex mot sin vilja. Han kommer också att registreras som sexualförbrytare i officiella register.

– Genom åren har den här domstolen läst många psykosexuella rapporter och när jag läser din så skrämmer den mig ärligt talat, sa domaren Pamela Brooks till gärningsmannen.

Noterbart är också att en av flickorna som blev våldtagen enligt fadern blev misshandlad av sympatisörer till HBTQ-rörelsen när hon återvände till skolan. Misshandeln ska ha varit en hämnd för att hon anmält våldtäkten.

Distriktet Loudoun, som är ett av de rikaste i hela USA, var också bland de första i delstaten att introducera ”transinkluderande” toaletter och andra åtgärder för att blidka HBTQ-rörelsen och biologiska män som identifierar sig som kvinnor.

Guvernör Youngkin kräver vidare bland annat att det administrativa områdets offentliga skolsystem generellt måste ses över, att mask- och vaccintvånget avskaffas och att kritisk rasteori inte längre ska läras ut på skolorna.

Händelserna i Loudoun har också väckt stor avsky på sociala medier och även uppmärksammats av Red Ice TV-profilen Lana Lokteff som menar att hon och andra länge varnat för att liknande övergrepp skulle komma att ske.


Ickebinär innebär att en person identifierar sig som varken man eller kvinna eller som båda samtidigt – eller att denne inte identifierar sig som något kön alls.

Genderfluid är ett närliggande begrepp som innebär att personens könsidentitet varierar över tid och att denne kan identifiera sig som man ibland, som kvinna ibland och ibland som inget av det eller båda delar.

Båda begreppen är mycket kontroversiella men används idag ändå regelbundet av företrädare för HBTQ-rörelsen för att beskriva könsidentiteter som bryter mot normen.


Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


119 100 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.