”Pedofilnätverk” i den brittiska regeringen

publicerad 28 januari 2014

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Brittiska politiker, celebriteter och affärsmän ska ha deltagit i drogfyllda fester där minderåriga barn utnyttjades systematiskt, rapporterar brittisk press.

Andrew Ash berättar nu om händelserna som inträffade på 80-talet. Han anklagar en förre detta och icke namngiven kvinnlig riksdagsledamot för att ha utnyttjat honom, skriver The Express.

Festerna hölls i Westminister, den brittiska motsvarigheten till Rosenbad. Den en gång populäre BBC-programledaren Jimmy Savile var en av de som var med i festerna. Jimmy Savile gjorde sig, fram till sin död 2011, skyldig till hundratals sexuella övergrepp på minderåriga.

– Det var inte bara politiker. Det fanns också ett antal kändisar, bland annat Jimmy Savile, som hade goda kontakter till flera riksdagsledamöter och inflytelserika affärsmän, säger Andrew Ash, som endast var 13 år gammal då övergreppen ska ha inträffat.

Sedan ska Ash också ha skeppats till holländska Amsterdam där han blev utsatt för fler övergrepp, bland annat av den i dag dömde barnamördaren Sidney Cooke, 84.

Londonpolisen lägger nu stora resurser på att försöka klara upp fallet och skipa rättvisa. Så var dock inte fallet innan Andrew Ash vände sig till media, för enligt han själv ska han ha blivit förhörd av polisen i 70 timmar angående händelserna – utan att polisen vidtagit någon åtgärd.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!