Ovaccinerade elever “märktes” med tusch

publicerad 20 juni 2021

  Elever från New Hampshire ”märktes” med siffror i svart tusch inför skolbalen och övervakades sedan under hela kvällen. Detta eftersom de inte hade vaccinerat sig.

  Händelsen ägde rum under en skolbal för elever i Exeter, New Hampshire, och anhöriga vittnar om att deras barn tvingades bli märkta med siffror i tusch för att tydligt markera att barnen inte hade vaccinerat sig.

  Om de befann sig på dansgolvet så var de tvungna att lyfta upp handen efter var tredje sång så att deras nummer kunde noteras av andra elever i smittspårningssyfte. Det finns ännu mer till den här historien men särskilt detta förvånade oss. Vi känner verkligen att de bokstavligt talat märker våra barn om de inte tar detta experimentella vaccin”, skriver New Hampshire-republikanen Melissa Litchfield på Facebook.
  Hon menar vidare att skolledningen satte upp en lista på ett bord utanför balen med information om huruvida studenterna vaccinerat sig eller inte, något Litchfield menar är otroligt ansvarslöst eftersom denna information aldrig bör delas och verkligen inte lämnas på en plats där alla har tillgång till den.

  Jag finner det helt otroligt att de tilläts behandla barnen som fångar i Nazityskland. Att märka dem, peka ut dem och tvinga dem att höja sina händer är bortom vad som är tolerabelt”, kommenterar en annan person.

  Den anhörige menar vidare att de utsatta eleverna bör stämma skolan eftersom de har fått sina grundläggande rättigheter kränkta och konstaterar vidare att skolan inte är i någon position att fråga efter vaccinpass.

  En annan förälder berättar att hennes barn och en vän inte var vaccinerade och därför tvingades ”märkas” med tusch inför balen. Föräldern menar vidare att detta inte var någonting de fått reda på tidigare och att de blev tillsagda att det var frivilligt att ta med sig en kopia av sitt vaccinpass – så var det inte.

  När de dök upp på balen blev de märkta och fick ett nummer skrivet på sig med tusch om de inte var vaccinerade. De som var vaccinerade fick ett annat färgmärke och inga nummer”, berättar föräldern.

  Hon anser att det inte är rätt och rimligt att barn pressas av skolan eller regeringen att vaccinera sig och att eleverna inte ska känna att de måste ta vaccinet för att de annars utestängs från olika aktiviteter.


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!