Miss Nevada får inte delta i Ms. America eftersom hon stöder Trump

publicerad 22 augusti 2019

Miss Nevada, Katie Jo Williams, förbjuds att tävla i skönhetstävlingen Ms. America eftersom hon öppet stödjer Donald Trump.

– Jag har officiellt diskvalificerats från att tävla i skönhetstävlingen Ms. America 2019, säger Katie Jo Williams i en Instagram-video.

Arrangörerna ska ha sagt till henne att hon är ”för politisk” för att delta.

Williams frågade vad hon kunde göra för att få delta i tävlingen. De sa då att hon var tvungen att radera allt hon postat på sina sociala medier. Tävlingens direktör skickade skärmdumpar från Williams sociala medier till henne, bland annat bilder av henne med en Trump-keps, då hon bekänner sin kärlek för USA och hennes motstånd mot Antifa – och uppmanade henne att radera allt. Williams vägrade och blev därför av med sin Miss Nevada-titel.

Ett av Williams inlägg där hon fördömer Antifa nedan:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#follow #repost #share #trump2020

Ett inlägg delat av Katie Jo (@1katie_j_williams)

Arrangörerna klargjorde sedan för Williams, för att få anmälningsavgiften återbetald skulle hon behöva skicka tillbaka sitt Miss Nevada-ordensband och krona och lova att inte berätta för någon att hon är förbjuden att delta i Ms. America.

Williams säger att om hon haft liberala värderingar, istället för konservativa, så hade det inte varit något problem. Hon tillägger även att hon står fast vid allt hon postat på sociala medier.

 

Källa: Summit News

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!