Melinda Gates: ”Ogillade Bills träffar med Epstein”

publicerad 7 mars 2022
- av Jan Sundstedt
Melinda Gates, Jeffrey Epstein och Bill Gates.

Efter 27 års äktenskap skilde sig Bill och Melinda Gates 2021. I en intervju med CBS News berättar Melinda att hon starkt ogillade makens återkommande träffar med den dömde sexualförbrytaren och pedofilen Jeffrey Epstein och att det var en orsak till att de skilde sig.

Epstein stod åtalad för sexhandel med minderåriga när han under mystiska omständigheter hittades död i sin cell den 10 augusti 2019.

Flera vittnen har trätt fram och berättat om hur Epstein hållit minderåriga flickor och unga kvinnor som sexslavar och tvingat eller pressat dem att ha sex med en stor mängd politiker, kändisar och andra makthavare – bland annat på sin privata semesterö i Karibien.

En av de kändisar som vid flera tillfällen träffat Jeffrey Epstein är mångmiljardären och globalisten Bill Gates och i en intervju med CBS News berättar hans före detta hustru Melinda att hon under äktenskapet ogillade makens träffar med sexualförbrytaren.

– Det var inte bara en sak som spelade in (för beslutet att skilja sig), det var många saker. Men jag gillade inte att han hade träffar med Jeffrey Epstein, förklarar hon.

Melinda berättar vidare att hon själv följde med för att träffa Epstein vid ett tillfälle eftersom hon ville få en bild av vem denne man egentligen var – och att hon ångrar det mötet.

– Jag ångrade det från sekunden jag steg innanför dörren. Han var avskyvärd. Han var ondskan personifierad. Jag hade mardrömmar om det efteråt.

Övriga frågor om sin ex-makes relation till Epstein hänvisar hon till Bill Gates som själv, i ett uttalande till CBS News, hävdar att hans möten med Epstein är någonting han ångrar.

Att träffa Epstein var ett misstag jag ångrar djupt. Det var en väsentligt felaktig bedömning.

Bill och Melinda driver fortsatt välgörenhetsorganisationen The Gates Foundation tillsammans.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.