Journalist: Bill Clinton flög med Jeffrey Epstein och minderåriga flickor

Jeffrey Epstein-fallet

publicerad 16 juli 2019
- av Isac Boman
Bill Clinton med sin fru Hillary.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den undersökande journalisten Conchita Sarnoff, som granskat den traffickinganklagade miljardären och dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein, har gått igenom pilotloggar som visar att Bill Clinton åkte med i Epsteins flygplan vid 27 tillfällen – och att minderåriga flickor oftast fanns med på planet.

Sarnoff är bland annat författare till boken Trafficking som handlar om fallet Jeffrey Epstein och hur dussintals flickor ska ha fallit offer för den judiske finansmannen som sedan fått dem att sälja sex i hans lyxhem.

I en intervju med Shannon Bream på Fox News berättar hon att hon gått igenom pilotloggarna för Epsteins plan som gick under smeknamnet ”Lolita Express” och funnit att den tidigare demokratiske presidenten Bill Clinton åkt med Epstein vid inte mindre än 27 tillfällen – och att det nästan alltid har funnits minderåriga flickor som resesällskap.

Du måste fråga dig själv – och det här är vad jag frågar mig. Varför skulle någon, oavsett om denne var en tidigare president eller inte, flyga med ett flygplan 27 gånger som inte tillhörde honom.

Sarnoff säger vidare i intervjun att Clinton ibland men inte alltid hade agenter från säkerhetstjänsten med sig på flygplanet och att källor pekat ut Epstein som en viktig finansiär för projekt som expresidenten drivit.

2008 dömdes Jeffrey Epstein till 18 månaders fängelse efter att ha bjudit ut en minderårig flicka för prostitution, något som Clinton tidigare sagt att han inte kände till. Sarnoff har försökt nå Clinton för en intervju men den tidigare presidenten har avböjt.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!