Jeffrey Epstein-fallet

Journalist: Bill Clinton flög med Jeffrey Epstein och minderåriga flickor

Bill Clinton med sin fru Hillary.

Den undersökande journalisten Conchita Sarnoff, som granskat den traffickinganklagade miljardären och dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein, har gått igenom pilotloggar som visar att Bill Clinton åkte med i Epsteins flygplan vid 27 tillfällen – och att minderåriga flickor oftast fanns med på planet.

Sarnoff är bland annat författare till boken Trafficking som handlar om fallet Jeffrey Epstein och hur dussintals flickor ska ha fallit offer för den judiske finansmannen som sedan fått dem att sälja sex i hans lyxhem.
I en intervju med Shannon Bream på Fox News berättar hon att hon gått igenom pilotloggarna för Epsteins plan som gick under smeknamnet ”Lolita Express” och funnit att den tidigare demokratiske presidenten Bill Clinton åkt med Epstein vid inte mindre än 27 tillfällen – och att det nästan alltid har funnits minderåriga flickor som resesällskap.

Du måste fråga dig själv – och det här är vad jag frågar mig. Varför skulle någon, oavsett om denne var en tidigare president eller inte, flyga med ett flygplan 27 gånger som inte tillhörde honom.

Sarnoff säger vidare i intervjun att Clinton ibland men inte alltid hade agenter från säkerhetstjänsten med sig på flygplanet och att källor pekat ut Epstein som en viktig finansiär för projekt som expresidenten drivit.

2008 dömdes Jeffrey Epstein till 18 månaders fängelse efter att ha bjudit ut en minderårig flicka för prostitution, något som Clinton tidigare sagt att han inte kände till. Sarnoff har försökt nå Clinton för en intervju men den tidigare presidenten har avböjt.

 


Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!