Sexanklagelserna

Harvey Weinstein planerade vaccinkritisk dokumentär före sexanklagelserna

Producenten Harvey Weinstein, som tvingats bort från Hollywood efter anklagelser om sexuella trakasserier, hade planer på att göra en vaccinkritisk dokumentär med Robert De Niro.

I förra månaden började media på allvar rapportera om de sexuella övergrepp och trakasserier som Hollywoodproducenten Harvey Weinstein misstänkts ha utfört mot flera kvinnor. Weinstein tvingades sedan lämna sitt produktionsbolag The Weinstein Company.
Men Harvey Weinstein hade sedan tidigare planer på att göra en dokumentär som skulle belysa de negativa sidorna med vaccin. Nya Dagbladet kunde redan i maj 2016 rapportera att stjärnskådespelaren, producenten och regissören Robert De Niro planerade att göra en sådan dokumentär tillsammans med bland andra Harvey Weinstein.

Robert De Niro själv var orolig över att projektet med Weinstein skulle saboteras.

– Harvey Weinstein och jag arbetar på att göra en dokumentär, men jag vet inte om man ska prata mycket om det, eftersom när jag pratar om det händer det alltid någonting. Men det är vad vi planerar att försöka göra, sade De Niro till Vulture.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!