Utrikes

Alla instängda har räddats ur grottan

Alla tolv pojkar och en vuxen har nu räddats ur det översvämmade grottsystemet Tham Luang i Thailand och är ute i frihet.

Ett thailändskt pojkfotbollslag blev instängda i grottsystemet Tham Luang i norra Thailand den 23 juni. I över två veckor har de tolv pojkarna, i åldrarna 11-16 år, och en 25-årig man, som var lagets tränare, suttit instängda i grottsystemet.

Under helgen räddades fyra av pojkarna, och nu på tisdagen lyckades de sista instängda att räddas ut ur grottsystemet, rapporterar CNN.

Liknande artiklar

Thailändska buddistmunkar dödade i tempelattack Under fredagen blev två buddistmunkar ihjälskjutna och två andra skadade i en tempelattack i södra Thailand. Vittnen ...
Flera pojkar räddade ur thailändska grottan Fyra av de tolv pojkar som suttit instängda i ett översvämmat grottsystem i Thailand ska ha räddats och är nu ute ur gro...
Thailands premiärminister tvingas avgå Yingluck Shinawatra. Foto: Flickr/APEC 2013/CC BY 2.0 Den thailändska författningsdomstolen har beordrat att landets...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!