Eva Vlaardingerbroek: “Insektsmaten ett test för underkastelse”

Klimatöverdrifterna

publicerad 30 mars 2023
- av Jan Sundstedt
Tv. Vlaardingerbroek tidigare i RIKS studio. Th. insektsodling från Horizon insects.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Allt tydligare påtryckningar från globalistiska intresseorganisationer som exempelvis World Economic Forum förekommer för att få människor att konsumera insekter.

Nederländska opinionsbildaren Eva Vlaardingerbroek är en av ett växande antal kritiker som sågar den pågående insektslobbyn.

Att man vill få oss att äta insekter är inget annat än ett test för att se hur tillmötesgående vi är, säger hon.

Londonbaserade Horizon Insects är ett branschledande företag inom insektsmat-industrin, en industri som bland annat World Economic Forum, med globalisten Klaus Schwab i förarsätet, eftersträvar ska bli norm på mattallrikar världen över. På sitt Twitter-konto gör företaget bland annat reklam för maskar, syrsor och gräshoppor.

 

Den nederländska politiska kommentatorn Eva Vlaardingerbroek, tidigare bosatt i Sverige, går nu till rejäl attack mot insektsindustrin medelst sociala medier och dömer ut den som ett medel för att försöka förödmjuka befolkningen.

Att man vill få oss att äta insekter är inget annat än ett test för att se hur tillmötesgående vi är. Det är ett medel för att förnedra och förödmjuka människor, och de vill helt enkelt se hur långt de kan gå.

 

Vlaardingerbroek uppmanar tillsammans med många andra kritiker människor världen över att vara vaksamma och att göra motstånd.

Gör starkt motstånd, lyd inte, ät din biff och stöd dina bönder, säger hon med eftertryck.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!