Bill Gates: Stoppa massinvandringen till Europa

Migrationskrisen i Europa

publicerad 5 juli 2017

Världens rikaste man, Microsoftgrundaren och globalisten Bill Gates, svänger nu i frågan om invandring och uppmanar Europas ledare att säkra sina gränser från migranter från Afrika.

Det är i en intervju med den tyska tidningen Die Welt som Bill Gates säger att Europas ledare inte kan fortsätta ta emot så många migranter som man gjort från Nordafrika.

– Trycket är enormt, dels på grund av den extremt höga befolkningstillväxten i Afrika, säger Gates och fortsätter:

– Å ena sidan vill man vara generös och ta emot flyktingar, men ju mer generös du är, desto mer sprids ryktet runt vilket motiverar fler att lämna Afrika. Tyskland kan omöjligen ta emot den stora massan av människor. Detta innebär att man tyvärr måste försvåra för människor att ta sig från Afrika till Europa.

Bill Gates har tidigare uttalat sig positivt om massinvandring till USA, men förfäktar numera åsikten att massinvandringen till Europa för med sig så stora problem att man måste minska den.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.