Migrationskrisen i Europa

Bill Gates: Stoppa massinvandringen till Europa

Världens rikaste man, Microsoftgrundaren och globalisten Bill Gates, svänger nu i frågan om invandring och uppmanar Europas ledare att säkra sina gränser från migranter från Afrika.

Det är i en intervju med den tyska tidningen Die Welt som Bill Gates säger att Europas ledare inte kan fortsätta ta emot så många migranter som man gjort från Nordafrika.

– Trycket är enormt, dels på grund av den extremt höga befolkningstillväxten i Afrika, säger Gates och fortsätter:

– Å ena sidan vill man vara generös och ta emot flyktingar, men ju mer generös du är, desto mer sprids ryktet runt vilket motiverar fler att lämna Afrika. Tyskland kan omöjligen ta emot den stora massan av människor. Detta innebär att man tyvärr måste försvåra för människor att ta sig från Afrika till Europa.

Bill Gates har tidigare uttalat sig positivt om massinvandring till USA, men förfäktar numera åsikten att massinvandringen till Europa för med sig så stora problem att man måste minska den.

Liknande artiklar

Centerpartiet ställer sig bakom regeringen – ensam... Centerpartiet väljer att stöda regeringen och kommer att rösta för att ge tusentals så kallade ensamkommande unga ännu e...
Tusentals tyska intellektuella i upprop mot massin... Tusentals tyska akademiker, författare, konstnärer, publicister och andra intellektuella har bidragit med sina underskri...
Rapparen Ken Ring varnar för inbördeskrig i Sverig... Rapartisten Ken Ring varnar nu för att det inom 20 år kan vara öppet krig på Stockholms gator. I en intervju i det no...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!