Australiske senatorn: “Covidkampanjen den största medicinska skandalen i vår tid”

Coronapolitikens skadeverkningar

publicerad 2 december 2022
- av Sofie Persson
Alex Antic sågar coronapolitiken i sin helhet.

Kritiken mot de gångna årens kontroversiella kampanj för covidvacciner som infördes med covidpassen återspeglas nu även inom konventionella partier.

Alex Antic, senator för staten Södra Australien sedan 2019 som representerar det liberala partiet, går nu ut i ett öppet brev till allmänheten där han sågar kampanjen för covidvacciner och de efterföljande covidpassen som infördes.

Sanningen är att ‘experterna’ hade fel. Än värre, när de visste att det var fel, fortsatte de att driva sitt narrativ”.

Det är inte lätt att prata om, och många skulle föredra att helt enkelt se åt andra hållet eller att lämna det förflutna i det förflutna”, skriver han på sin hemsida.

Antic pekar på att termer som exempelvis myokardit eller att få höra att människor plötsligt dött, sådant som tidigare varit ytterst ovanligt, blivit allt vanligare den senaste tiden.  Han beslöt att ta ut uppgifter gällande Australiens EKG-tester bland Södra Australiens medborgare i åldrarna 15-44 år. Från 2018 har antalet EKG per månad legat stadigt på strax över 1000, men dubblerades från juli 2021.

Precis när vaccinmandaten rullade ut fördubblades det antalet från juli till november 2021, och ökade till cirka 2100 per månad”, skriver han och tillägger att det blir omkring 35 över genomsnittet varje dag som besöker sjukhusen på grund av hjärttillstånd.

Han menar att det är lätt att titta åt ett annat håll angående problemen, men att man inte längre kan göra det och förutsäger att vaccinkampanjen kommer att bli känd som den största medicinska skandalen i historien.

Vi kan inte göra det när hälsomyndigheter över hela landet fortsätter att driva på narrativet om injektionerna. Covid-injektionskampanjen och orättvisa krav kommer att bli den största medicinska skandalen i historien”.

Speciellt Australien har haft särskilt extrema vaccinmandat och restriktioner för sina medborgare, något Antic antyder tidigare skulle varit ”otänkbart”.

Det är något tidigare otänkbart för ett frihetsälskande land som Australien, men sanningen kommer inte att ignoreras. Det är en sanning som du och jag har känt till hela tiden, en sanning som vi har berättat för alla som vill lyssna, men ofta känns som att vi skriker mot en tegelvägg”.

Antic anklagar experterna som drivit på kampanjen för att ha fel och att även för att de drivit på hetsen och kraven trots att de varit medvetna om att de haft fel.

Sanningen är att “experterna” hade fel. Än värre, när de visste att det var fel, fortsatte de att driva sitt narrativ”.

Däremot menar han att det inte är för sent att börja kämpa tillbaka, att kämpa för att mänsklighetens ska kunna göra sig fri från de globalistiska organisationer som drivit på för covidpolitiken.

Det är inte för sent att rädda oss själva från ett medicinskt teknokratiskt tyranni, som marscherar vidare i låst takt med sådana som WHO och World Economic Forum, för att begränsa din frihet och tvinga dig att underkasta dig en global kontroll av varje aspekt av ditt liv”.

Antic, kan tilläggas, var också en av ytterst få politiker som motsatte sig införandet av covidpass i Australien då systemet implementerades på befolkningen av regeringen under premiärministern Scott Morrison, som är med i samma liberala parti som Antic.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!