Australiens myndigheter anklagas för tvångsvaccinering av aboriginer

Coronarepressionen

publicerad 30 november 2021
- av Isac Boman

Flera australiensiska aboriginer vittnar om att regeringen bedriver omfattande kampanjer där man tvingar, pressar och övertalar urinvånarna att ta de experimentella vaccinen. De får veta att om de inte tar sprutan måste de stanna i sina läger och inte längre kunna handla mat eller delta i samhällslivet. En stamledare hävdar till och med att aboriginer misshandlats och tvingats ner på marken av militär när de inte velat ta injektionen.

Judy Mills som är en av ålderkvinnorna i larrakia-stammen hävdar att regeringen just nu håller på att utsätta aboriginerna i de norra territorierna för ett folkmord genom massvaccineringsprogrammen och att aboriginer släpas ut från sina hus och tvångsvaccineras mot sin vilja.

I ett videoklipp kallar hon Michael Gunner, chefminister och regeringschef för de norra territorierna och högste ansvarig för vaccinationerna, en ”ynkrygg som bedrar och dödar vårt folk”.


Annonser:


– Världen måste få reda på vad de här människorna håller på med i vårt land och mot vårt folk. Jag har hört berättelser om människor som slagits ner – tydligen av militären och sedan tvångsvaccinerats samtidigt som infödda bröder och systrar tvingats titta på och bli traumatiserade, dundrar hon.

Hon hävdar vidare att det handlar om ett program för att eliminera aboriginerna och ber de som utsatts för förtrycket att ta kontakt med henne personligen för att få ut sina berättelser.

– Vi är rädda, vi är livrädda, jag har mått dåligt i magen i tre dagar. Vi vill ha svar och vi vill att det här ska sluta, säger hon och säger vidare att aboriginer också av oklara skäl har tvångsförflyttats från sina communitys.

– Michael Gunner din bedragare, hur vågar du? Fortsätter hon.

Mills är inte den enda aboriginen som påstår att den australiensiska regeringen med hjälp av militär och polis för fullt håller på att tvångsvaccinera urinvånarna och säger till dem att om de inte tar de experimentella vaccinen kan de inte längre handla mat och tvingas kvarstanna i sina läger.

David Cole som själv pratat med omkring 30 drabbade aboriginer i de norra territorierna för att få reda på vad som faktiskt händer i landet bekräftar att det pågår tvångs- och påtryckningskampanjer mot aboriginerna.

– Jag har fått information som bekräftar denna rädsla, att människor pressas, övertalas och tvingas ta vaccinen. Men inga communitys som jag har pratat med har bekräftat att de bevittnat militär personal där som jagar människor eller tvingar ner dem på marken.

– Något som inte är lika betryggande är att de använder polispersonal och medicinsk personal som går runt från dörr till dörr i dessa samhällen och de pressar, övertalar och tvingar människor genom press att ta vaccinen. Många här är mycket skeptiska och rädda och vill inte ta vaccinen men de tar dem ändå eftersom de blir tillsagda att om de inte gör det kan du inte gå till den lokala affären och köpa mat, du kan inte lämna communityt… du kan inte göra någonting.

Hindras att lämna området

Cole berättar vidare att alla unga aboriginska fotbollspelare i ett samhälle blivit pressade att ta sprutan för att de blivit tillsagda att de annars inte får fortsätta spela – varpå de känt sig tvingade att ta vaccinen.

Han säger också att polisen satt upp vägspärrar och att alla som försöker lämna communityn blir bötfällda tusentals dollar och med våld tvingade tillbaka. Från flera håll har han fått höra att militären är involverad, men i vilken utsträckning har ännu inte bekräftats.

Den massiva pressen på aboriginerna att ta de kontroversiella vaccinen mot deras vilja är enorm. Cole menar också att det som aboriginerna utsätts för idag snart kommer att drabba även övriga medborgare i städerna.

Lockdown News skriver att även om det är oklart om beväpnad militär fysiskt tvingar aboriginerna att ta vaccinen så är det bekräftat att beväpnad personal blockerar vägarna ut och in från deras samhällen och att hela stammar i praktiken hålls i karantän.

Flera aboriginer har också vittnat om att infödingar bussats till särskilda karantänsläger och att minst ett 60-tal militärer ska vara involverade i operationen. Man noterar också att varje aboriginsk community har behandlats olika. I vissa fall tycks sjukvårdspersonal själva ha försökt pressa aboriginerna att ta vaccinen – i andra fall har de haft sällskap av polis.

Det finns även vittnesmål om att infödingarna erbjudits upp till 500 dollar i kontanter för att gå med på att vaccineras och att de sedan är ”fria” att lämna sina samhällen.

Michael Gunner hävdar att vittnesmålen från aboriginer om tvångsvaccinationer och tvångskarantän är helt fabricerade och anklagar ”troll” med ”tragiska och små liv” för att ligga bakom anklagelserna.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.