Nya Dagbladet öppnar miljösektionen!

publicerad 1 november 2012

Nu öppnar vi en ny sektion på Nya Dagbladet. Ämnet miljö har nu givet fått en egen sektion. Miljörelaterade artiklar som tidigare trängts in under andra sektioner publiceras i fortsättningen under miljösektionen.

Vi vill rapportera om allt ifrån naturfenomen till människans ofta negativa inverkan på miljön, men också om de positiva framsteg som görs för att förbättra miljön. Att värna om miljön skall inte vara beroende av trender och ännu mindre av köpkraft och profit.

I vårt samhälle har det helt plötsligt blivit populärt att vara klimatsmart och att tänka “grönt”. Frågan är hur smarta och gröna de nya trenderna egentligen är? Näringslivets marknadsföringskonsulter smider allt intensivare sina järn för att föra ut budskapet att företagen nu blivit gröna.
Nya Dagbladet kommer att granska de nya trenderna och inte tveka att kritisera företag och organisationer som tror att de kan “köpa” god vilja. Det är lika viktigt att man har en god avsikt och rätt motiv när man försöker göra världen till en bättre plats att leva på.

Känn dig välkommen att följa vår rapportering i miljöfrågor framöver!

 

Redaktionen


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!