Nu kan du kontakta redaktionen via Telegram!

publicerad 9 oktober 2017

Nu erbjuder vi våra läsare att enkelt kunna komma i kontakt med redaktionen via appen Telegram. Lämna tips och skicka meddelanden och bilder direkt ifrån din mobil!

För att förenkla för dig som läsare att komma i kontakt med redaktionen och lämna tips och skicka bilder på nyheter och annat som kan vara intressant för Nya Dagbladets läsare finns redaktionen nu tillgänglig via Telegram.

Telegram är en populär lättanvänd mobilapp med över 100 miljoner användare och slår konkurrenten Whatsapp på fingrarna på flera områden. Nya Dagbladet har tidigare skrivit om varför du bör överge Whatsapp för Telegram som är ett säkrare och bättre alternativ som är minst lika användarvänligt.
Ladda ned appen för Android eller iOS och lägg till redaktionens nummer +46727220172 eller användarnamn @nyadagbladet så kan du enkelt skicka meddelanden och bilder.

Är du på plats när något händer?
Särskilt uppskattar redaktionen exklusiva tips och bilder direkt ifrån nyhetshändelser. Vi ger dig som läsare kredd för inskickat material.

Redaktionen förbehåller sig rätten att publicera inskickade bilder såvida inte avsändaren åberopar källskyddet och vill förbli anonym och bilder som kan röja källan eller utgör någon form av bevismaterial publiceras givetvis inte och du som källa har skydd i grundlagen.

Telegram krypterar dina meddelanden
En av de största fördelarna med Telegram utöver användarvänligheten är att dina meddelanden krypteras hela vägen till redaktionen. Det innebär att det är ett av de säkraste sätten att kontakta redaktionen på.

 

Redaktionen


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!