Markus Andersson och Per Nordin, Nya Dagbladets grundare

Det här står Nya Dagbladet för

Publicerad 6 december 2016, uppdaterad kl. 14:19

Nya Dagbladet har funnits i över fyra år och vuxit stadigt sedan dess. Eftersom vi når ut till allt fler läsare och personer som hör av sig och som undrar vad tidningen står för har behovet av att presentera en mer tydlig värdegrund ökat.

Därför presenterar härmed redaktionen Nya Dagbladets värdegrund som kort kan sammanfattas som följer:

Nya Dagbladet (NyD) är en oberoende humanistisk och etnopluralistisk dagstidning med en antiglobalistisk hållning och ett internationellt synsätt.

Läs mer om vår redaktion, bakgrunden och vår värdegrund på vår nya presentationssida.

Känner du att du vill stödja vår värdegrund och uppskattar det arbete som Nya Dagbladet bidrar med för ett friare och bättre samhälle? Skänk i så fall ett bidrag till vår pågående insamlingskampanj för att bygga en redaktionslokal.

Fortsatt tack till er läsare!

 

Markus Andersson & Per Nordin

 

 

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

 • Patrik Ahlberg

  Vad baserar ni moraliska rätt och fel på i er humanistiska världsbild?

  https://youtu.be/qDX6F_O5XB0

  • Hej Patrik! Tack för ditt inlägg. Kontakt med redaktionen sker främst via e-post. Ställ gärna dina frågor där. Du kan också läsa mer om Nya Dagbladet på vår nya presentationssida, https://nyadagbladet.se/om/.

   • Patrik Ahlberg

    Vilken e-postadress kan man kontakta er via?

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend