Meat Loaf: Greta Thunberg har hjärntvättats

publicerad 8 januari 2020
- av Per Nordin
Meat Loaf (Michael Lee Aday) t.h. i bild.

I en intervju med Daily Mail konstaterar rockstjärnan Meat Loaf att han tycker synd om Greta Thunberg och att han anser att hon har hjärntvättats till att tycka som hon gör.

Meat Loaf, eller Michael Lee Aday som han egentligen heter, berättar för tidningen att han överhuvudtaget inte tror på mänskligt skapade klimatförändringar.

Jag känner för den där Greta. Hon har blivit hjärntvättad att tro att klimatförändringar finns trots att de inte gör det. Hon har inte gjort något fel, men hon har tvingats in i tänket att det hon säger är sanningen.

På sociala medier får Meat Loaf ta emot både ris och ros, många gläds åt att han vågar gå mot strömmen och hålla fast vid att klimatkrisen är påhittad eller överdriven, medan andra menar att han borde skämmas som inte håller med Greta Thunberg.

Meatloaf är avdankad, kan inte sjunga mer och söker rampljuset var han än kan hitta det. Om det betyder att han måste attackera en 17-årig flicka för att få rubriker så har han ingen skam eller utbildning för den delen!! Låt flickan göra de vuxnas jobb.. ingen girighet i henne!”, skriver en användare.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.