Miljö

Meat Loaf: Greta Thunberg har hjärntvättats

Meat Loaf (Michael Lee Aday) t.h. i bild.

I en intervju med Daily Mail konstaterar rockstjärnan Meat Loaf att han tycker synd om Greta Thunberg och att han anser att hon har hjärntvättats till att tycka som hon gör.

Meat Loaf, eller Michael Lee Aday som han egentligen heter, berättar för tidningen att han överhuvudtaget inte tror på mänskligt skapade klimatförändringar.
Jag känner för den där Greta. Hon har blivit hjärntvättad att tro att klimatförändringar finns trots att de inte gör det. Hon har inte gjort något fel, men hon har tvingats in i tänket att det hon säger är sanningen.

På sociala medier får Meat Loaf ta emot både ris och ros, många gläds åt att han vågar gå mot strömmen och hålla fast vid att klimatkrisen är påhittad eller överdriven, medan andra menar att han borde skämmas som inte håller med Greta Thunberg.

Meatloaf är avdankad, kan inte sjunga mer och söker rampljuset var han än kan hitta det. Om det betyder att han måste attackera en 17-årig flicka för att få rubriker så har han ingen skam eller utbildning för den delen!! Låt flickan göra de vuxnas jobb.. ingen girighet i henne!”, skriver en användare.

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!