Klimatdebatten

Greta Thunberg avslöjad med plastsopor i bilen under COP25

Gretas Tesla utanför COP25-mötet påträffades nedskräpad med plastsopor och andra engångsförpackningar av en journalist.

Under klimattoppmötet COP25 i Madrid upptäckte en reporter att man i Greta Thunbergs bil kunde påträffa såväl metall- och plastskräp som engångsartiklar av olika slag, trots att Thunberg är en uttalad motståndare till dessa.

Det var reportern Keean Bexte från Rebel News som gjorde upptäckten och efter detta gick runt för att fråga människor i anslutning till klimattoppmötet vad de tyckte om slösaktigt användande av plast med bilder från Gretas nedskräpade bil, dock utan att först avslöja att soporna tillhörde just Greta Thunberg och hennes entourage.
https://www.youtube.com/watch?v=r8SyoRwV_To

Klimatrörelsen är hårda förespråkare av förbud mot plastprodukter och engångsartiklar. Deltagarnas förvånade reaktioner kan ses i videoklippet – och de flesta ville inte tro att det verkligen handlade om Thunbergs bil.

 


Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.seL

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!