Foto: lomokev/CC BY-NC-ND 2.0

BREXIT blev verklighet – ett hopp för Europas framtid

Publicerad 24 juni 2016, uppdaterad kl. 11:52

Storbritannien lämnar EU. Beskedet kommer som ett slag i ansiktet för den elit av politiker, näringsmän och medier som med näbbar och klor försvarat den nationsrivande monsterstaten EU.

Nu har folket till sist tröttnat, britterna lämnar EU. Detta trots den massiva propaganda som förts av de stora medierna och de mörka profetior som målats upp. Inte bara de sista veckorna och månaderna inför gårdagens folkomröstning utan trots den plan för en europeisk överstat som man försökt bygga i decennier.

Annons:


Igår slog britterna plötsligt in en stor påk i hjulet på den folkfientliga och kulturförstörande globalistiska ångvälten.

Globalisternas våta dröm. En värld där alla gränser, folkslag och “gamla kulturer” rivs ned för att bygga en enda global stat där alla i sann marxistisk anda blir jämlika världsmedborgare. En värld där alla sanna olikheter och all sann mångfald raderas. Hatet mot olikheter, självständiga folk och traditioner har länge dolts med en progressiv fasad som man försökt förknippat med “utveckling” och “framåtsträvande”.

Igår slog britterna plötsligt in en stor påk i hjulet på den folkfientliga och kulturförstörande globalistiska ångvälten. Ett hinder för drömmen som denna elit försökt skapa där inte bara varor och tjänster okontrollerat ska få flöda över gränserna utan också människor som utvecklats till något av en ny global handelsvara.

Hur viktigt det har varit att hålla européerna låsta till monsterstaten EU kan inte nog betonas. Och föraktet för folkviljan, folkstyret, alltså demokratin kan inte undgå att lysa igenom efter gårdagens beslut. Liberalernas Birgitta Ohlsson uttryckte detta tydligt.

– Han (Cameron) öppnade Pandoras ask när han gav beskedet att en folkomröstning skulle hållas, uttryckte Birgitta Ohlsson.

Det brittiska folkets NEJ till EU kan bli början på slutet för upplösningens tidevarv och inger hopp för mänsklighetens kamp mot en folk- och människofientlig elit vars agenda varit att riva hela den traditionella världen. De brott mot mänskliga rättigheter som denna elit gjort sig skyldig till saknar troligen motstycke i världshistorien.

Nu kan dock Brexit starta den kedjereaktion av mod som behövs för att frigöra fler européer ifrån EU och på allvar börja nedmonteringen av den monsterstat som utvecklats till allt annat än vad som Europas folk utlovats att den skulle bli.

 

Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

 • Pingback: Min gladaste midsommar | Jan Millds blogg()

 • Dacke

  Att vänstern föraktar demokratiska val får vi bekräftat då vi läser och hör svenska medier och som talar om katastrof? “Dom” har kört över halva folket och flera svenska politiker talar om nyval? Vem talade om omval då socialdemokraterna och Miljöpartiet bildade regering med 37 %? Då var det knäpptyst från pk-medierna om nyval och det tillhör i.o.f.s. deras syn på demokrati. Vi hör Merkel säga att vi tänker stanna i Eu! Det verkar som om hon fortfarande bor i gamla DDR? I ärlighetens namn hyser våra svenska politiker samma förakt för de demokratiska spelreglerna och tycks inte begripa innebörden av orden att, “all makt utgår ifrån folket”?
  Det här är visserligen ett hårt slag emot oligarkerna och i synnerhet Bilderberggruppen som arbetat målmedvetet sedan 1954 för att upplösa nationalstaten. Nu finns det återigen hopp för Europa som gemensamt kan bygga en framtid utan direktiv från parasiterna i Bryssel. Tack England och det engelska folkets val, som nu öppnar nya vägar för ett demokratiskt Europa.

 • Tone Kroll

  Vi må se på den endringen EU har sett siden kull og stålunionen ble dannet i 1952. Den gang tjente alle på samarbeidet og målet om å hindre ny krig var sikret. Borgerne i de europeiske land opplevde at ved å dele ressurser og i større grad bli avhengige av hverandre, kunne alle oppnå bedre livskvalitet. Kunsten var at EU fant løsninger som alle medlemmene tjente på.

  Idag ser det rigide og overnasjonale EU den ene krisen etter den andre: økonomisk krise, sikkerhetspolitisk krise, flyktningkrisen og en euro som gagner enkelte medlemsland, men ikke andre. Mistilliten som har oppstått mellom medlemslandene som følge av disse krisene har skapt økt nasjonalisme og tillits-krise.

  Et overnasjonalt EU som ikke greier å finne løsninger på de problemene medlemslandene står i, kan ikke overleve slik vi kjenner EU i dag. Det er mangel på suksess som har satt europeiske land opp mot hverandre. Kunsten og oppdraget hvor EU fant løsninger som alle medlemmene tjente på, er ikke lenger gjeldende. Jeg tror EU er gårsdagens svar på de problemer vi står overfor.

 • buscador

  Om utgången av valet blev “fel” så kommer krav på nyval. Ännu har inget nyval krävts så oligarkerna fick kanske sin vilja igenom. Formeln är splittra och sedan bygga upp.

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend