BREXIT blev verklighet – ett hopp för Europas framtid

publicerad 24 juni 2016
- av Markus Andersson

Storbritannien lämnar EU. Beskedet kommer som ett slag i ansiktet för den elit av politiker, näringsmän och medier som med näbbar och klor försvarat den nationsrivande monsterstaten EU.

Nu har folket till sist tröttnat, britterna lämnar EU. Detta trots den massiva propaganda som förts av de stora medierna och de mörka profetior som målats upp. Inte bara de sista veckorna och månaderna inför gårdagens folkomröstning utan trots den plan för en europeisk överstat som man försökt bygga i decennier.

Igår slog britterna plötsligt in en stor påk i hjulet på den folkfientliga och kulturförstörande globalistiska ångvälten.

Globalisternas våta dröm. En värld där alla gränser, folkslag och ”gamla kulturer” rivs ned för att bygga en enda global stat där alla i sann marxistisk anda blir jämlika världsmedborgare. En värld där alla sanna olikheter och all sann mångfald raderas. Hatet mot olikheter, självständiga folk och traditioner har länge dolts med en progressiv fasad som man försökt förknippat med ”utveckling” och ”framåtsträvande”.

Igår slog britterna plötsligt in en stor påk i hjulet på den folkfientliga och kulturförstörande globalistiska ångvälten. Ett hinder för drömmen som denna elit försökt skapa där inte bara varor och tjänster okontrollerat ska få flöda över gränserna utan också människor som utvecklats till något av en ny global handelsvara.

Hur viktigt det har varit att hålla européerna låsta till monsterstaten EU kan inte nog betonas. Och föraktet för folkviljan, folkstyret, alltså demokratin kan inte undgå att lysa igenom efter gårdagens beslut. Liberalernas Birgitta Ohlsson uttryckte detta tydligt.

– Han (Cameron) öppnade Pandoras ask när han gav beskedet att en folkomröstning skulle hållas, uttryckte Birgitta Ohlsson.

Det brittiska folkets NEJ till EU kan bli början på slutet för upplösningens tidevarv och inger hopp för mänsklighetens kamp mot en folk- och människofientlig elit vars agenda varit att riva hela den traditionella världen. De brott mot mänskliga rättigheter som denna elit gjort sig skyldig till saknar troligen motstycke i världshistorien.

Nu kan dock Brexit starta den kedjereaktion av mod som behövs för att frigöra fler européer ifrån EU och på allvar börja nedmonteringen av den monsterstat som utvecklats till allt annat än vad som Europas folk utlovats att den skulle bli.

 

Markus Andersson
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!