Nätcensuren

Youtube censurerar The Corbett Report

publicerad 13 april 2021
James Corbett.

Den populära oberoende nyhetskanalen The Corbett Report med över en halv miljon prenumeranter har censurerats från Youtube. 14 års arbete och över 1700 videoklipp raderades över en natt när internetjätten ännu en gång använder sin makt för att tysta en framstående fri mediakanal.

Och bara sådär så var 14 års arbete, över 1700 videoklipp, 569 000 prenumeranter och 90 miljoner+ visningar raderade från den digitala etern”, konstaterar James Corbett som driver projektet.

Han skriver vidare att han inte är förvånad över Youtubes agerande, särskilt inte som han åtminstone sedan 2009 gjort reklam för mer integritetsvänliga alternativ till YouTube och sagt till sina tittare att han förmodligen snart kommer att bannlysas.
I slutändan menar han att hans kanal och allt material raderades för att han lyft fram information som går emot det officiella narrativet och Världshälsoorganisationens linje om coronakrisen – någonting som inte tolereras av Youtube.

Corbett har under lång tid gjort sig känd för sin nära på torra analytiska inriktning med fokus bland annat på…Så fortsätter du följa The Corbett Report

The Corbett Report går framförallt att följa via hemsidan corbettreport.com. Ett annat bra alternativ för videoströmmar är Odysee där kanalen funnits sedan ett helt år tillbaka.

 


Liknande artiklar: