WHO fortsätter driva på tvångsvaccinationer – ska avgöra om du får resa

publicerad 24 maj 2020
Estlänningen Marten Kaevats driver WHO:s projekt.

Världshälsoorganisationen WHO utvecklar just nu digitala vaccinationskort för att, som man formulerar det, ”kunna hjälpa folk att resa utomlands”. I praktiken arbetar man med andra ord för att begränsa det fria resandet för den som inte accepterar vaccinationer.

Vaccinationskortet ska till exempel innehålla uppgifter om en person är immun mot covid-19, och detta ska ”hjälpa” folk att resa utomlands. Det menar Marten Kaevats, som är den estniska regeringens rådgivare och den som leder WHO-projektet.

Det vi gör på lång sikt, är att vi digitaliserar hela vaccinationskortet, men vi har börjat med att utveckla system enbart för covid-19-fall, eftersom det är nödvändigt för ekonomin och för att folk ska kunna röra sig över gränserna, säger Kaevats.
De flesta känner sedan tidigare till de gula vaccinationskorten, som nu ska bli digitala. Som den ledande enskilde vaccinlobbyisten i västvärlden vill mjukvaruingenjören och ultraglobalisten Bill Gates därtill gå så långt som att sammanföra ID-handlingar och medicinska data, något som Nya Dagbladet tidigare rapporterat om. Enligt egen utsago i en…


 


Liknande artiklar: