IT/Övervakning

Trump om censuren på sociala medier: “Vi kommer inte låta det ske”

USA:s president Donald Trump går till verbal attack mot sociala medier som censurerar obekväma åsikter.

Debatten om censuren mot nationalistiska och konservativa personer och medier på sociala medier har gått het sedan Infowars-grundaren Alex Jones nyligen stängdes av från Youtube, Facebook, Twitter, iTunes och Spotify.
Nu väljer USA:s president Donald Trump att ge sig in i debatten. I ett flera inlägg långt uttalande på Twitter skriver presidenten att censuren mot republikaner och konservativa måste upphöra.

Sociala medier diskriminerar republikanska/konservativa röster. Jag talar högt och tydligt för Trumpadministrationen, vi kommer inte att låta det hända… Låt alla få vara med, bra som dåliga, så hittar vi alla ett sätt att lösa det på”, skriver Trump på Twitter.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!