“Vi behöver annandag pingst”

publicerad 5 augusti 2017
Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Det är dags att införa annandag pingst i almanackan igen och flytta på dessa försiktiga politiker i Sverige som inte känner till sitt lands historia och ursprung.

Det kristna arvet har byggt upp vårt land Sverige. Det bästa är att både annandag pingst och nationaldagen ska vara helgdagar. Föräldrar, barn, ungdomar och äldre behöver annandag pingst för att hämta kraft till vardagens alla bestyr.

Många par gifter sig vid pingst, det har blivit en tradition i Sverige. Äktenskapet är till för man och kvinna, ett heligt förbund instiftat av Gud själv. Vi firar pingst för att Den Helige Ande föll över den första församlingen i Jerusalem och han är lika verksam i dag över hela vår värld. Läs: Apostlagärningarna kapitel 2 i Bibeln som är Guds ord. Vi behöver vända vårt land Sverige i rätt färdriktning igen.

Jesus säger själv i Johannes 14:6. Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. Hos ingen annan finns frälsningen. Inte heller finns det under himlen något annat namn som givits åt människor genom vilket vi blir frälsta. Apostlagärningarna 4:12.

 

Ulrik Petersson

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!