Insändare

”Skulle du vilja ha barn i dagens Sverige?”

Svenskarna befinner sig i en demografisk nedförsbacke. Därför är det av vikt att svenskarna skaffar många barn, även om utvecklingen i samhället ser mörk ut, skriver Linus K i sin insändare.

publicerad 13 april 2018

Små barn har det bäst hos sina föräldrar, men i dagens moderna samhälle har inte en vanlig svensk familj råd med att den ena föräldern stannar hemma. Således tvingas barnet iväg till förskolan, i många fall är barnet knappt över ett år gammalt. Förskolan är i de allra flesta fall trygg och bra, men det finns problem. För det första så är det inte helt klarlagt hur frånvaron från, framförallt, modern påverkar det mycket unga barnet psykiskt.

För det andra så är förskolan, i de flesta fall, kulturmarxistisk och barnet börjar redan här att formas till en ”modern” politiskt korrekt drönare. För det tredje så kan förskolan infiltreras av pedofiler (det är mycket ovanligt, men det har hänt) och på senare tid har asylsökare placerats på förskolor i integrationssyfte – dock så vet vi alla vilka som är oproportionerligt överrepresenterade i alla typer av våldtäkter och sexuellt ofredande. Skulle du vilja att ett ensamkommande ”flyktingbarn” bytte blöjor på din ettåriga dotter?

Därefter kommer skolåren och då börjar hjärntvätten på allvar, framförallt i låg- och mellanstadiet. Den svenska skolans uppgift är inte längre att bilda barnet – utan att uppfostra det till en ”god” världsmedborgare som enbart kan rabbla mantran som ”allas lika värde” osv. Många svenska barn lär sig att förakta sitt folk och sin nation, samt dess kultur och historia. De lär sig även att förneka självklarheter som kön, ras och IQ och blir programmerade till att reagera kraftigt om någon ser saker annorlunda. De blir matade med familjesplittrande idéer som feminism och globalism. Helt plötsligt måste kanske föräldrarna börja ”gå som katten kring het gröt” hemma och noggrant tänka igenom allt de säger så att barnet inte får ett politiskt korrekt utbrott.

Efter låg- och mellanstadiet kommer högstadiet. Barnet blir en ungdom. Högstadiet i det nya Sverige kan vara en mardröm rent ut sagt. Det kommer näst intill dagliga rapporter om våldtäkter, misshandlar, rån, trakasserier och allmänt kaos från landets olika högstadium. Att en mängd olika hormonstinna folkgrupper, varav flera från tredje världen, ska samsas under samma tak är önsketänkande. I gymnasiet fortsätter bara indoktrineringen och eländet. Det är högst osannolikt att dagens Sverige skulle kunna ge ditt barn en trygg och harmonisk skolgång. Tjejer drabbas hårdare än killar, då risken finns att de både blir hjärntvättade världsmedborgare (läs: rabiata feminister) och våldtagna.

Med den här texten vill jag inte skrämma svenskar från att skaffa barn, tvärtom – skaffa många svenska barn då vi befinner oss i en demografisk nedförsbacke. Vi måste kämpa för våra barns välgång och framtid – ni kan börja med att dela den här texten på sociala medier.

 

 

Linus K, bävande småbarnsfar
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.