Insändarsidan

Insändare

“Public service bryter mot sitt uppdrag med tittarna”

Hanna Stjärne t.v. bryter mot sitt Public service-uppdrag som vd för SVT menar artikelförfattaren

SVT/SR sprider fake news och det finansieras med en straffskatt för de som vill ha kvar sin tv-mottagare. Gör om SVT till en frivillig betalkanal när man gång på gång bryter emot Public service-avtalet. Det skriver signaturen Korren.

Folkbildning är inte detsamma som att ljuga och bedra och vägra att presentera en bevisning för sina falska påståenden. På SVT är man totalt likgiltiga över när de ertappas med att de bedriver falsk propaganda som i en diktatur. Det man ger sken av att bekämpa är vad man själva dagligen gör gentemot Sveriges befolkning. SVT/SR är ett hot mot demokratin när de får folket att ta ställning och för eller emot i olika frågor på helt felaktig och falsk grund. Hanna Stjärne var med och gav priset “guldspaden” till Researchgruppen som begått lagbrott och som själva kallar sig för “fetare än Stasi”.

När Hanna Stjärne år 2014 blev utsedd till SVT:s vd så var det förstås med en tanke att bedriva en mångkulturell agenda och med ett införande av ett påbud i form av ett språkbruk för SVT/SR-anställda. Den går ut på att förvrida sanningen till en falsk verklighetsbild.

När Aftonbladets före detta chefredaktör Jan Helin 2016 utsågs till ny programdirektör så var det inte heller en ren slump ut en röd tråd över hur SVT blivit en propagandacentral när man vet hur Aftonbladet bedrivit sin “journalistik” med skribenter som Lena Melin och till exempel Fredrik Virtanen.

 

Korren

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!