“Nato: Fredsduva eller en ulv i fårakläder?”

Nato är en täckorganisation för att centralisera makten till ett fåtal händer, inte den försvarsallians man ger sken av att vara. Med löften och hot manipulerar man medborgarna till sin vilja. Det är dags att människor börjar se sanningen och motarbetar ulvarna i fårakläder, istället för att se dem som snälla fredsduvor.

publicerad 13 maj 2024
Hot om krig är ett effektivt vapen för att skapa rädsla.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Nato bildades 1949 efter att Belgien, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna och Storbritannien valde att bilda Brysselpakten för gemensamt självförsvar och ekonomiskt samarbete. I samarbete med USA och Kanada bildades Atlantpakten. Denna pakt innebar att USA kunde få mer kontroll över Europa och över hotet från, som det påstods, Sovjetunionen.

Nato skulle framstå som en försvarsallians. I grunden är Nato en politisk organisation med stort inflytande från USA, Storbritannien och Bilderberggruppen. Värt att veta är att finansimperierna Rothschild och Rockefeller har genom Bilderberggruppen stort inflytande över Nato. Bilderberggruppen är ett forum för USA:s och Europas ledande politiker, media, folk inom finansvärlden och vi får inte glömma de som styr Natoländernas försvarsmakter med flera.

Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg har talets förmåga fyllt med vackra ord och löften som går hem hos flertalet, samtidigt som de flesta tror att de handlar efter egen vilja. Om vackra ord och löften inte räcker för att övertyga är hot ett bra vapen för att få som man vill.

Hot om krig är ett bra vapen för att skapa rädsla. Om det inte hjälper är det som i fallet med “hotet” från Ryssland bra genom att starta krig med Rysslands granne Ukraina. Om det inte får Ryssland att foga sig utökas hoten så att hela Europa drabbas. I det här spelet om makten är Natoländernas “auktoriteter” ett bra redskap för att förvränga sanningen och därmed manipulera medborgarna.

Ett bra exempel är detta: Natoförespråkare menar att Ryssland utför det första kriget mot ett land i Europa sedan 1945. Det är ett försök att skriva om historien. 1999 inledde Nato, med USA:s goda minne, bombningar över Jugoslavien. Utan något beslut i FN:s säkerhetsråd och utan något Jugoslaviskt angrepp på Nato. Alltså ett brott mot folkrätten. Något som Natoförespråkare inte vill kännas vid.

Natoländerna öppnar sina dörrar för Bilderberggruppens och USA:s inflytande över Europa; ett stort misstag som innebär att varje Natoland förlorar allt mer makt att fatta egna beslut. I Europa flyttas makten till Europeiska unionen. När allt centraliseras till stora handelsblock, en valuta och centralbank, central armé och fri världshandel sitter exempelvis varje svensk medborgare fast med skägget i brevlådan. Så och de politiker som sålde sin själ för att få sitta en stund vid det dukade bordet.

Nato är en täckorganisation för att centralisera makten till ett fåtal händer. Det är hög tid att vi medborgare intresserar oss för vad som håller på att ske med begreppet frihet. Det är lätt att förlora sig i nöjen, spel och dobbel, alkohol och droger, olika slags tävlingar med mera. Men det är viktigare att mota ulvarna i fårakläder innan det är försent.

Ska vi se Nato, Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg och USA som en fredsduva eller som en ulv i fårakläder? Därom tvistar den allmänna opinionen.

 

Krister Lind

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!