Insändarsidan

Insändare

“Har Annie Lööf blivit galen?”

Annie Lööf och finansmagnaten George Soros har båda kritiserat bland annat Ungerns regering för dess hållning i migrationspolitiska frågor.

Överklassfrun från Värnamotrakten och Centerpartiets nuvarande ledare Annie Lööf, som aldrig i sitt liv har haft ett riktigt jobb utanför politiken, har av allt att döma blivit spritt språngande galen. I sitt senaste tal den 26 april framförde hon en mycket hård och uppenbart orättvis kritik mot flera EU-länders regeringar som inte vill följa den svenska modellen i fråga om massinvandring. Hon nämnde speciellt Ungern och Polen som de främsta fienderna till massinvandring och demokratin.

I sitt tal riktade hon speciellt hård kritik mot den demokratiskt valda regeringen i Ungern och anklagade den för antisemitism och invandrarfientlighet med hänvisning till landets restriktiva invandrarpolitik. Den uttryckligen hårda och orättvisa kritiken gällde inte bara Ungern, utan även de övriga länderna inom EU som inte vill följa den svenska modellen med obegränsad invandring framförallt från utomeuropeiska länder med muslimsk befolkning.

Hennes oförmåga att förstå, i gott sällskap med vår statsminister Stefan Löfven, att det finns även andra suveräna stater inom EU som inte vill acceptera en okontrollerad massinvandring och därigenom vill värna sina medborgare från de redan så kännbara effekterna av en oansvarig invandrarpolitik enligt den svenska modellen, är ytterligare ett exempel på trångsynthet och intolerans för dessa politiker. Vidare framförde Annie Lööf i sitt tal att folket i Ungern är rädda för att uttrycka sina åsikter. och att de som säger något som inte uppskattas av regimen riskerar höga böter. Det är naturligtvis rena fantasier, och behöver egentligen inte kommenteras alls. Hon sa vidare att fria universitet i Ungern stängs ner för att därigenom förhindra den fria tanken, vilket inte kan vara mer felaktigt som det i verkligheten också är.

Hennes antagande grundas förmodligen på att ett av ett tiotal utländska universitet verksamma i Ungern fick läggas ned, men inte för att tysta den fria tanken som Annie Lööf i sitt besinningslöst hatiska tal vill framhålla, utan helt enkelt för att universiteten i fråga inte  uppfyllde de krav ungerska myndigheter ställer på alla universitet som vill etablera sig i Ungern. Universitetet Lööf antagligen syftar på i sitt tal är det av valutaspekulanten Soros bildade CEU – Central European University – vilket faktiskt fortfarande har en filial kvar i Ungern. Till Annie Lööfs meriter och senaste hjältedåd får även räknas den stora bedriften att hon under en mycket kort tidsperiod lyckats omvandla det framträdande borgerliga Centerpartiet till ett socialistiskt parti som saknar motstycke inom den svenska politiken.

Annie Lööf är besatt av idén om massinvandring. Hon glömmer gärna bort då hon kritiserar och förolämpar Ungerns demokratiskt valde regering, att det ungerska folket genom en folkomröstning med överväldigande majoritet har sagt nej till den idén.  Genom att förtala och förolämpa Ungerns regering och dess ledare förolämpar hon hela det ungerska folket, vilket är minst sagt ovärdigt en svensk politiker.  Det minsta hon i nuläget skulle kunna göra är att offentligt be det ungerska folket om ursäkt, vilket hon naturligtvis på grund av sin besatthet och sitt gränslösa hat mot alla som inte delar hennes uppfattning i fråga om massinvandring med all säkerhet aldrig kommer att göra.

 

Josef Csiba

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!