Tre allvarligt skottskadade i Kristianstad

publicerad 4 augusti 2021
Centrala Kristianstad.

En kvinna i 60-årsåldern och två yngre män fördes under gårdagseftermiddagen till sjukhus med allvarliga skador efter att ha beskjutits i området kring Näsby och Gamlegårdens köpcentrum i Kristianstad.

Vid klockan 15:44 under gårdagen larmades polisen om höga smällar i området Näsby. Väl framme kunde polisen konstatera att två män och en kvinna skottskadats och fördes med ambulans till sjukhus – alla tre med vad som uppges vara allvarliga skador.

Skottlossningen har enligt polisens uppgifter skett utomhus i anslutning till Gamlegårdens köpcentrum. I en video som publicerats av Samhällsnytt framkommer hur åtminstone en av de skottskadade tagit sig in i köpcentrat med kraftiga blodspår efter sig.
Både Näsby och Gamlegården betraktas som problemområden av polisen och man satte förra året in drönare för bättre övervakning.

Tre män är gripna misstänkta för försök till mord för dådet, efter vad polisen beskriver som ett ”intensivt utredningsarbete”.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!