Inrikes

Mordförsök på asylboende i Vänersborg

Restad Gård utanför Vänersborg är numer Sveriges största asylboende med omkring 1 700 asylboende

Under natten mot fredag utbröt ett större bråk på asylslottet Restad Gård i Vänersborg. En person blev huggen med ett vasst föremål och två personer anhölls misstänkta för mordförsök.

Bråket utbröt vid tre-tiden under natten mot fredag. Ett tiotal personer ska ha varit inblandade och en person blev huggen med ett vasst föremål. Polis tillkallades och den skadade mannen fick föras till sjukhus med ambulans.

– En person har blivit huggen med något som skulle kunna vara en kniv, sax eller mejsel, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen.

Två personer greps och de är nu anhållna för mordförsök.

Liknande artiklar

Asylsökare knivhögg gravid kvinna vid tyskt sjukhu... Under ett sjukhusbesök i Bad Kreuznach knivhögg en asylsökande en gravid kvinna. Kort därefter avled hennes ofödda barn,...
Tysk toppjournalist uppdiktade solskenshistorier o... En av CNN prisbelönt journalist har avslöjats med uppdiktade solskenshistorier om flyktingar som publicerats i den framt...
Folketinget godkänner placering av kriminella utlä... Det danska parlamentet, Folketinget, godkände den danska regeringens budgetförslag. Enligt budgetförslaget kommer man at...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!