Frihetsrörelsen i Sverige

Nu får Tusenmannamarschen sin uppföljare: ”Öppna upp Sverige” tågar i Stockholm den 1 maj

publicerad 24 mars 2021
Tusenmannamarschen inför tåget mot Kungsträdgården den 6 mars.

Den historiska ”Tusenmannamarschen för frihet och sanning” i Stockholm den 6 mars får nu sin uppföljare den 1 maj då man sammankallar till ett nytt frihetståg under kampanjen ”Öppna upp Sverige”.
– Min moraliska kompass vägleder mig att göra det som är bäst för landet och det är att öppna upp det svenska samhället, säger initiativtagaren Filip Sjöström.

Tusenmannamarschens tema ”För frihet och sanning” blir nu ”Öppna upp Sverige” när man uppmanar svenska folket att ansluta till sitt 1-maj-tåg i Stockholm för att bryta den utdragna coronarepressionen i landet.

– Vår förhoppning är att få med oss fler människor som sluter upp bakom det budskapet, säger Filip Sjöström som står bakom initiativet.
Efter den mycket uppmärksammade manifestationen i Stockholm den 6 mars har flera forskare talat ut om nedstängningspolitiken. På dagens NyD Debatt pekar Sjöström bland annat på Fredrik Andersson och Lars Jonung vid Ekonomihögskolan i Lund som sågar pandemilagen för att inte stå på stabil vetenskaplig grund och snarare bör diagnosticeras som ”pandemipopulism”. Forskarna pekar på att…


 


Liknande artiklar: