Småbarnsfar vaccinerades – drabbades av stroke

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 20 april 2021
- av Isac Boman
Sjubarnspappan Brad Malagarie med familj.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den 43-årige sjubarnspappan Brad Malagarie från Mississippi beskrevs av sin familj som frisk och hälsosam. Tre timmar efter att han hade blivit injicerad med Johnson & Johnsons coronavaccin drabbades han av en stroke och förlorade medvetandet.

Brad Malagarie återvände till arbetet efter att ha blivit injicerad med det kontroversiella och potentiellt livsfarliga vaccinet. Tre timmar senare noterade hans kollegor att han var okontaktbar vid sitt skrivbord.

– De ringde mig och sa att han hade tagit vaccinet och att något var fel, vi tror att det var en stroke, berättar Brads faster och chef Celeste för WLOX.

Och de hade rätt, sjubarnspappan kunde snabbt åka till sjukhus där de konstaterade att han hade drabbats av en stroke. Detta efter att en blodpropp fastnat i den vänstra mellersta hjärnartären.

Celeste menar att familjen är fullständigt övertygade om att det var Johnson & Jonhnsons vaccin som orsakade blodproppen och Brad Malagarie beskrivs som frisk och hälsosam.

– Han är en ung hälsosam 43-åring, förklarar hon och menar vidare att det enda hälsoproblemet den drabbade haft är ett något högt blodtryck – något som hölls i schack med blodtrycksmedicin.

En vecka efter incidenten hade Brad fortfarande inte hämtat sig utan befann sig i ett kritiskt men stabilt tillstånd på en klinik i New Orleans tillsammans med sin fru. Och på grund av vaccinet förändrades familjens liv över en natt.

– Han kan inte prata nu och han kan inte gå. Han är paralyserad på den högra sidan. Han vet vilka vi är och börjar gråta när han ser oss, berättar Celeste.

Det är oklart om Brad Malagarie någonsin kommer att bli fullt återställd efter vaccinskadan, i så fall ligger tillfrisknandet enligt läkare mer än ett år framåt efter det att han skrivits ut från sjukhuset.

– Vi vill åtminstone att han ska kunna kommunicera, att kunna gå och tala igen även om det inte blir perfekt, säger fastern.

Nya Dagbladet har tidigare rapporterat om hur USA tvingats pausa användningen av Johnson & Johnsons coronavaccin efter att ett flertal kvinnor drabbats av allvarliga blodproppar eller till och med avlidit efter att de tagit vaccinet.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!