Oroade forskningschefen på Pfizer om mensrubbningarna: “Vi förstår inte vad som händer”

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 6 februari 2023
- av Markus Andersson
Pfizers forskningschef berättar om ytterligare oroväckande fynd i den hemliga inspelningen.

Forskare på läkemedelsjätten Pfizer håller på att upptäcka att något verkar ha gått väldigt snett med covidvaccinet. Trots de enorma forskningsresurserna befinner man sig samtidigt bara i början på kartläggningsprocessen över vad som gör att kvinnors menstruationscykler rubbas av preparatet.Det avslöjar Pfizers forskningschef Jordon Trishton Walker i ytterligare en hemlig inspelning där han även tillägger att Pfizer själva inte är säkra på hur injektionerna påverkar reproduktionsförmågan – även om man anar att det kan vara kopplat till att hormonbalansen i kroppen förändras.

Som Nya Dagbladet tidigare rapporterat smygfilmades Walker när han berättar om hur Pfizer ser över möjligheterna att ”mutera” covid-19 genom ”riktad evolution” – i syfte att snabbare ta fram nya vaccin och tjäna mer pengar.

Walker hävdade vidare att läkemedelsindustrin är involverad i omfattande korruption med amerikanska myndigheter – och när han senare insåg att han blivit inspelad blev han paniskt rädd och gick till attack mot Project Veritas journalister.

I fortsättningen av det smyginspelade samtalet berättar Walker också om sina farhågor angående covidvaccinets påverkan på den kvinnliga fertiliteten och medger att man här gjort obehagliga fynd.

– Det är något avvikande med deras menstruationscykler. Så folk kommer att behöva undersöka det så småningom. För det är lite oroväckande, fortsätter han.

Walker förklarar vidare

att någonting i vaccinet tycks påverka den delen av hjärnan som kopplar hjärnan till kroppens hormonella system.

– Det är något som händer. Men vi listar inte alltid ut vad det är, fortsätter han.

Walker konstaterar också att han hoppas att man inte framöver upptäcker att mRNA:et faktiskt ligger kvar i kroppen och påverkar hormonerna – och att det är det som leder till menstruationsrubbningarna.

– Jag hoppas att vi inte upptäcker något riktigt dåligt längre fram… Om något skulle hända framöver och det var, riktigt dåligt? Jag menar, omfattningen av en sådan skandal skulle vara enorm, konstaterar han.

Forskningschefen tror dock inte att Pfizer kommer att hållas ansvariga för några av de skador deras produkt orsakat – men medger att det skulle kunna bli en enorm skandal om preparatet sammankopplades med ett stort antal sjukdomsfall, bland annat mot bakgrund av den hårda politiska, sociala och ekonomiska press som lades på befolkningen för att ta injektionerna.

 

– Tänk om hela nästa generation blir helt förstörd. Kan du föreställa dig skandalen? Herregud! Då skulle jag ta bort Pfizer från mitt cv, säger Walker skämtsamt.

Forskningschefen avslöjar även att Pfizer framöver vill använda sin mRNA-teknlogi inte bara i relation till virus utan även för cancersjukdomar och genförändrande forskning.

Vad gäller Pfizers planer på att mutera covid-19 hävdar Walker att de ”fortfarande genomför experiment” och ”optimerar” det.

– Det går väldigt långsamt eftersom alla är mycket försiktiga. Uppenbarligen vill du inte påskynda det för mycket… Av förklarliga skäl vill du inte berätta att du håller på att fundera ut framtida mutationer.

De graverande uppgifterna som Jordon Trishton Walker lämnar beskrivs runt om i världen som Project Veritas kanske mest sensationella avslöjande någonsin. Walkers eget försvar har gått ut på att han ”ljugit” om allting i syfte att imponera på personen som han var på dejt med och som i hemlighet spelade in honom.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!