Kritiserade coronavaccineringen

Nu vill Pfizer mRNA-vaccinera barn

publicerad 12 april 2021
Pfizer vill vaccinera barn så unga som 12 år.

Pfizer och Biontech lämnade under fredagen in en ansökan till det amerikanska Läkemedelsverket för att få använda sitt covidvaccin på barn så unga som 12 år.

Enligt ansökan som lämnades in till Food and Drug Administration (FDA) vill läkemedelsjätten och vaccinutvecklaren ha möjlighet att använda sitt kontroversiella mRNA-vaccin på barn mellan 12 och 15 år i USA.

Det är heller inte bara i USA som man vill ha tillåtelse att injicera barn med det kritiserade vaccinet – som har överlägset högst dödlighet bland covidvaccinerna i Sverige med långt över 100 inrapporterade misstänkta direkta dödsfall så här långt.
Man meddelar också att man kommer att skicka in liknande ansökningar till myndigheter i hela världen under den kommande veckan.

Pfizer och Biontech hävdar att deras vaccin studerats noga och bevisats stoppa sjukdomen med ”100-procentig effektivitet” för barn mellan 12 och 15 – ett påstående som företagen upprepat sedan mars månad.

Inte bara Pfizer/Biontech utan även övriga vaccintillverkare håller enligt TT just nu på att undersöka om deras vaccin är effektiva att brukas på barn.

Att även unga som själva löper mycket liten risk att bli sjuka ska vaccineras motiveras med påståenden om att detta är nödvändigt för att nå en flockimmunitet och stoppa pandemin.

I dagsläget får Pfizers vaccin användas från och med 16 års ålder i USA.

Nya Dagbladet har tidigare rapporterat om hur Pfizers vaccin kopplas till ett stort antal dödsfall bara i Sverige och utöver dödsfallen dessutom en mycket stor mängd allvarliga vaccinskador.


 


Liknande artiklar: