Kritiserade coronavaccineringen

#KavlaNer – Ny kampanj mot medicinskt experiment

publicerad 2 juli 2021
Tusentals svenskar vänder sig mot vaccinpropagandan och det medicinska apartheidsamhället som påkallats från politiskt håll.

Efter propagandakampanjen ”Kavla upp”, där flera kändisar medverkar för att försöka övertala svenskar att ta covidvaccinet, kommer nu motkampanjen ”Kavla ner” – En mänsklig rättighet.

Det var tidigare i år som föreningen Svenska Kommunikationsbyråer lanserade sin propagandakampanj för att övertala alla svenskar att ”vaccinera sig när det blir din tur”. I kampanjen ”Kavla upp” medverkade flera kändisar för att som bäst påverka det svenska folket att också injicera sig med covidvaccinet, något som Nya Dagbladet tidigare rapporterat om.

Nu har en motkampanj lanserats i protest mot denna propagandakampanj och den kallas ”Kavla ner”.
Vi värnar våra mänskliga rättigheter att själva avgöra vilka medicinska experiment vi ska delta i,” skriver de på sin hemsida.

 

 

Det finns bland annat stöd för dessa rättigheter i Nürnbergkonventionen, som är tio grundprinciper som ska följas vid experiment som involverar människor. Exempelvis står där som nummer fem:

Inga experiment skall utföras om anledning att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa”.

Stöd finns även att hämta i artikel sju i FN:s konvention om medborgerliga och politiska rättigheter där det står: ”Artikel sju förbjuder tortyrliknande, grymma, omänskliga eller förnedrande straff samt icke ömsesidig medicinsk eller vetenskapliga behandling ”.

 

 

I skrivande stund har kampanjen ”Kavla Ner” närmare två tusen gillamarkeringar på Facebook.

Jag kavlar ner för mina medmänniskors skull. Media ska möta och ha debatt med alla sidor i en fråga så folk får all information. När orättvisa finns så måste man säga ifrån i tid. Fakta ska inte mörkas och censureras mer.
Vacciner har alltid och ska alltid vara ens eget val. Barn ska heller inte erbjudas vaccin förrän det är helt godkänt. Alla har rätt till sin egen kropp och naturliga friheter,” skriver en ung kvinna om varför hon är med i kampanjen.

Jag kavlar ner för att det är mitt beslut och ingen annans,” skriver Andreas.

Det är av många anledningar vi väljer att kavla ner och säger nej tack till att delta i detta pågående experiment. Framförallt är det vår kropp, vårt val och ingen annans,” skriver Kristin med familj.

 


Uppdatering. I en tidigare version av artikeln namngavs ett antal personer felaktigt som initiativtagare till kampanjen, bland andra forskaren Ann-Cathrin Engwall, som inte har något med kampanjen att göra och skriver att “det är emot mina principer att använda PR för att påverka individer i deras personliga medicinska beslut”. Uppgiften har rättats och redaktionen beklagar de felaktiga uppgifterna.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!