Kritiserade coronavaccineringen

Greta Thunberg donerar miljon till globalistiskt massvaccinationsprogram

publicerad 20 april 2021
Greta Thunberg donerar en miljon till vaccinprogrammet COVAX.

Den av politiker och massmedia hyllade klimataktivisten Greta Thunberg väljer nu att donera en miljon kronor till WHO:s globalistiska vaccinationsprogram COVAX som har som målsättning att öka de kontroversiella massvaccinationerna i fattiga och medelinkomstländer.

Thunberg är mycket upprörd över att de hårt kritiserade massvaccinationsprogrammen inte går lika snabbt i utvecklingsländer som i mer välmående länder och har därför valt att via sin stiftelse skänka en miljon kronor till WHO:s kontroversiella vaccinprogram COVAX.

– Samhällen, regeringar och vaccinutvecklare måste skärpa sig och erkänna ojämlikheten i vaccindistribution, sade Thunberg under WHO:s presskonferens.
Thunberg hävdar vidare att det är mycket problematiskt och orättvist att andelen vaccinerade i vissa fattiga länder fortfarande bara är omkring 1 på 500 och att massvaccinationsprogrammen måste bli rättvisa och jämlika.

– Världssamfundet, regeringarna och vaccintillverkarna måste anstränga sig för att åtgärda den tragiskt ojämlika vaccinfördelningen.

Hon menar att den globala ”obalansen” i kampen mot coronaviruset måste åtgärdas så fort som möjligt.

– Liksom i klimatkrisen måste vi prioritera de mest utsatta och globala problem kräver globala lösningar, hävdar Thunberg.

Den unga klimataktivisten nämner överhuvudtaget inte de vaccinskador och dödsfall kopplade till coronavaccinen som inrapporterats utan menar istället att ”vaccinnationalismen” måste upphöra och att rika länder måste dela med sig av sina vaccindoser till fattigare länder – så att massvaccinationsprogrammen kan intensifieras även i dessa.

– Det här är en moralisk övning. Idag har vi talat om solidaritet – ändå är det vaccinnationalism som styr vaccinfördelningen, hävdar hon och uttrycket öppet sitt stöd för WHO, lobbyorganisationen Gavi och vaccinationsprogrammet COVAX.

Nya Dagbladet har tidigare skrivit om den globalistiska vaccinlobbyorganisationen Gavi som finansieras av Bill Gates och som har som målsättning att skapa digitala id-handlingar med information om bland annat alla människornas vaccinationer och hälsohistorik. Den biometriska identifikationshandlingen ska också fungera som en betallösning.

Kritiker menar att denna typ av identifikationshandling mycket väl kan komma att användas av repressiva regimer, underrättelsetjänst och polis för att kartlägga och övervaka dissidenter och regimkritiker.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!