Coronarepressionen

Efter mediedrevet och hoten – Dr. Mercola raderar hela sitt arkiv

publicerad 7 augusti 2021
Dr. Joseph Mercola.

Efter flera attacker från mainstreammedia ser sig nu den amerikanske hälsoprofilen Dr. Joseph Mercola tvungen att radera allt arkiverat artikelinnehåll på sin hemsida. Mercola har utpekats för att vara bland de främsta vaccinmotståndarna i USA och bedömer den drastiska åtgärden som nödvändig efter att allvarliga hot riktas mot honom själv och hans medarbetare.

Dr. Joseph Mercola är en amerikansk läkare som länge varit profilerad inom det alternativmedicinska fältet och även varit känd för att vara kritisk mot vaccin. Nu hängs han ut bland annat av New York Times för att ha en ledande roll i att sprida ”felaktig information” om covidvaccin och den så kallade coronapandemin.

Center for Countering Digital Hate (CCDH) är en organisation som startades 2017 med mottot att ”störa arkitekturen för hat och felinformation på nätet”, i praktiken med fokus på att försöka få techjättar att censurera människor som man menar ”främjar hat”. I detta inkluderar man nu även vaccinkritiker. Nyligen publicerade organisationen en form av rapport som tar…


Dr. Joseph Mercola är en amerikansk läkare som förespråkar alternativ medicin. Han har skrivit 15 böcker varav The No Grain Diet och The Great Bird Flu Hoax hamnat på New York's best seller lista. Hans senaste bok heter The Truth About COVID-19.

 


Liknande artiklar: