Kritiserade coronavaccineringen

Barn vaccinerades ”av misstag” – med icke-godkänt vaccin

publicerad 2 juni 2021
välja vaccin

Minst 12 barn i British Columbia har vaccinerats med Modernas coronavaccin – trots att vaccinet inte har godkänts för användning på minderåriga. Nu ber vårdgivaren om ursäkt och hävdar att barnen fått ”fel vaccin av misstag”.

Barnen ska ha vaccinerats med Modernas vaccin hos vårdgivaren Vancouver Coastal Health som tillhandahåller vård för omkring en fjärdedel av befolkningen i British Columbia, Kanada.

Vårdgivaren medger att 12 barn ”av misstag” fått fel vaccin under fredagen och lördagen förra veckan när Kanadas massvaccinationsprogram expanderas för att även omfatta tonåringar.
Även om samtliga coronavaccin har kända svåra bieffekter och skadeverkningar så är Pfizer/bioNTechs vaccin det enda som hittills har godkänts i landet för användande på barn mellan 12 och 17 år – ändå har de alltså fått ett helt annat vaccin mot sin vetskap.

Ansvariga hävdar att de inte ”förväntar sig” att barnen ska få några allvarliga bieffekter och hänvisar till vaccintillverkarens egna rapport där det påstås att barn får samma skydd som vuxna – och liknande biverkningar.

Trots att barn…


 


Liknande artiklar: