Hon ska ta över Stampen Local Media

Göteborgs-postens vd tillika vd för Stampen Local Media, Ricard Robbstål, har annonserat sin avgång. Lena Larsson, vd för Liberala Tidningar och Promedia, ska axla rollen som vd för Stampen Local Media.

publicerad 2 december 2013
Lena Larsson

Stampen Local Media är ett affärsområde inom familjen Hjörnes mäktiga medieimperium Stampen Media Group. Lena Larsson är idag vd för Liberala Tidningar och Promedia – som också ägs av Stampen Media Group.

Hon föreslås ta över vid årsskiftet och samtidigt fortsätta som vd för Liberala Tidningar och Promedia.

I affärsområdet Stampen Local Media ingår Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, TTELA, Bohusläningen och Strömstads Tidning.

Ricard Robbstål som i maj 2013 utsågs till vd för det då nybildade Stampen Local Media har utsetts till ny vd för Länsförsäkringar Göteborg- och Bohuslän, skriver Stampen Media Group i ett pressmeddelande.

I oktober presenterade Stampen Media Group ett nytt sparpaket som innebar att en tiondel, 400 av 4 000, av alla anställda sades upp. Stampens förlust för det första halvåret i år uppgick till över 30 miljoner kronor.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.