”Alternativ för Tyskland” emot Greklandsstöd

publicerad 16 juli 2015

Det tyska partiet Alternativ för Tyskland har startat en petition mot det tredje stödpaketet för Grekland.

Alternativ för Tysklands ledare anser att den tyska regeringen föredrar Greklands räddning framför tyska skattebetalares intressen.

Det euroskeptiska partiet Alternativ för Tyskland har enligt RIA Novosti publicerat petitionens text på sin webbplats och uppmanat förbundsdagen att avstå från att förhandla om ett nytt stöd för Grekland.

Var och en får underteckna petitionen efter att ha angett sina personuppgifter och e-post adress. Petitionen handlar om inte bara Greklandsstöd, utan också ytterligare åtgärder för att hjälpa stater inom ramen för EU.

Omröstningen om Grekland äger rum i det tyska parlamentet den 17 juli, i fall Aten uppfyller sina preliminära åtaganden. Utan förbundsdagens mandat får Tyskland inte förhandla. Det grekiska parlamentet behandlar lagförslaget på onsdag.

 

se.sputniknews.comStöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


124 440 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.